Joulun valoa

ti 4.12. kello 19.00

Joulun valoa Hakunilan kirkko

Janne Maaralan ja Petri Bäckströmin joulukonsertti

Pianotaitelija Janne Maarala ja tenori Petri Bäckstöm esittävät perinteisiä joulun klassikoita kuten Jean Sibeliuksen viisi joululaulua, Oi Jouluyö, Sylvian joululaulu ja Heinillä härkien. Konsertissa kuullaan myös muutama uudempi joulusävelmä. Lisäksi Janne Maarala esiittää soolopianistina joitakin svengaavia amerikkaisia joululauluja.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.