Unelmakirkkopäivä

su 15.1. kello 12.00 - 15.30
Hämeenkylän kirkko

Millainen olisi maailman kivoin seurakunta? Entä maailman kivoin kirkko? Leikittäisiinkö siellä piilosta? Ovatko sinne kaikki tervetulleita? Tule unelmoimaan yhdessä lapsesi, lapsenlapsesi tai kummilapsesi kanssa.  Tapahtuma on osa reformaation juhlavuotta.

Unelmakirkkopäivässä su 15.1. klo 12-15.30 unelmoidaan yhdessä askarrellen, taiteillen, rakennellen, laulaen ja hiljentyenkin. Päivä päättyy perheiden ehtoollishetkeen n. klo 15.

Ennen unelmapäivän alkua vietetään kummikirkkoa klo 10. Kirkon jälkeen on tarjolla syötävää ja juotavaa. Välipalaa tarjolla unelmoinnin lomassa.

Mukana unelmoimassa lastenohjaajat Elina, Minna ja Pirkko sekä pastorit Jarna ja Katja-Maaria.

Tervetuloa kaikki unelmoijat, haaveilijat ja seurakunnan rakentajat!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta

Virkavapaalla 8.2.2021-6.2.2022.

Yhteystiedot säilyvät:

p. 050 544 7647
jarna.wikstrom@evl.fi

---

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)