Pyhän Andreaan kirkon kuoro on nyt

KIRKON PÄIVÄKUORO, jonka harjoitukset jatkuvat koronarajoitusten jälkeen. Odotamme piikkiä malttamattomina!

 

Kirkkokuoromme kutistui kutistumistaan. Talvella se toimi yhdessä toisen kuoron kanssa kunnes tuli kuuluisa virus. Aika aikansa kutakin. Päätimme lopettaa vanhan kuoron ja perustaa uuden.

Päiväaikaan toimivalle kuorolle on selvä tilaus. Kirkon päiväkuoroon ovat tervetulleita kaikki ne, joilla on lauluhalua torstaisin klo 11-12.15. Harjoittelemme rennossa ilmapiirissä yksi- ja moniäänisiä lauluja. Jokainen harjoitus alkaa lyhyellä kuorojumpalla ja äänenavauksella sekä tutulla yhteislaululla. Sitten treenataan tunti. Tämä ei ole laulava keskustelukerho, vaan ihan oikea kuoro. Oikean kuoron tunnistaa siitä, että tuttujen laulujen lisäksi opitaan jotakin uutta ja johtaja johtaa. 

KIRKON PÄIVÄKUORO aloitti 3.9.2020. Oli kiva saada laulaa isossa kirkkosalissa väliin välein. Jatkoa seuraa koronasääntöjen höllentyessä.

Kuorolaisia retkellä Sammatin kirkossa.

Ota yhteyttä

Kanttori
Rekolan seurakunta
(09) 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.