UKULELE SOIKOON! -pikakurssi huhti-toukokuussa 2019 Rekolan kirkossa

Ukulelekurssi on kolmena torstai-iltana 4.4., 11.4. ja 2.5. klo 18.30-20.30, ja päättyy esiintymiseen messussa sunnuntaina 5.5. klo 10 (harjoitus 8.45). Kurssille voivat osallistua kaiken ikäiset, alle 13-vuotiaat huoltajan/ aikuisen seurassa. Tuo oma ukulele mukanasi. Halvimmat 30-50 € hintaiset ukulelet kelpaavat hyvin, ja niitä myy mm. Musiikki-Fazer lähellä Jumboa! Seurakunnalla on muutama ukulele, joita lainaamme ensisijaisesti nuorille. Kaikki kurssille osallistuvat esiintyvät messussa! Ohjaajana toimii Hanna Autio ja apuohjaajana kanttori Sirkku-Liisa Niemi. Sitovat ilmoittautumiset 25.3. mennessä sähköpostilla: sirkku-liisa.niemi@evl.fi Kirjoita ilmoittautumiseen Ukulele-kurssi, nimi, puhelin ja sähköpostiosoite.

.

YHTEISLAULUTILAISUUKSIA KEVÄÄLLÄ 2019 Rekolan kirkossa Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi

Toivevirret Yhteisvastuun hyväksi

Su 17.2. klo 16

Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuun hyväksi. Lisätiedot marja.kyllonen@evl.fi

 

Mariamusiikkia- Mariaan liittyviä yksinlauluja ja virsiä

Su 17.3.klo 16, Marja Kyllönen, sopraano.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10€ Yhteisvastuun hyväksi

 

Lensi maahan enkeli! Koko perheen pääsiäisvirsiä

Su 21.4. klo 16.00 Vapaa pääsy. Ohjelma 10€ Yhteisvastuun hyväksi. Lisätiedot noora.hultin@evl.fi

 

Riparilauluja aikuisille!

Su 26.5.klo 16

Vapaa pääsy. Ohjelma 10€ Yhteisvastuun hyväksi. Lisätiedot noora.hultin@evl.fi

KAIKKI SAAVAT LAULAA KUOROSSA! TORSTAISIN 17.1.2019 alkaen Rekolan kirkossa

VOX MEA -kuoro on Korson ja Rekolan seurakunnan yhteinen kuoro  kehittyville laulajille.

Harjoitukset torstaisin. Tammikuussa Rekolan kirkkosalissa to klo 18.30-20.00, helmikuussa Korson kirkon seurakuntasalissa to klo 17.30-18.30. Maaliskuun kaksi ensimmäistä viikkoa Rekolassa, ja loppukevään harjoitukset Korsossa. Kuoroa johtavat kanttorit Sirkku-Liisa Niemi ja Airi Saloniemi.

Mukaan pääsee, vaikkei olisi ikinä laulanut kuorossa. Unohda vanhat laulukokeiden traumat ja tule hoilaamaan. Johtajaa ei kiinnosta laulunumerosi. Ei tatvitse ennakkoilmoittautua!

 

 

Punainen ukulele alttarilla
Ukulele alttarilla
Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.

Kanttori
Rekolan seurakunta
Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.
 

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.