Laskiaiskonsertti - talvilaulujen huumaa su 23.2. klo 16.00 Pyhän Andreaan kirkossa
Rekolan ja Tikkurilan kirkkokuorot
sekä kanttorit Marja Kyllönen ja Iina Katila
Laulavat ja laulattavat. Bonuksena urkumusiikkia
Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 € yhteisvastuun hyväksi

 

Keskiaikaiset hymnit ja hurskaat laulut paastonaikana 4.3. klo 19

Mitä meillä laulettiin 500-600 vuotta sitten? - No vaikka mitä! Keskiaikaisia hymnejä on viime aikoina tutkittu ja suomennettu. Monet suomennoksista ovat Pekka Kivekkään käsialaa. Oman laululajinsa muodostavat myös ns. hurskaat laulut eli Piae cantiones-laulut, joita Turun teinit myös tanssivat.

Pekka Kivekäs kertoo rikkaasta keskiaikaisesta laulutraditiostamme. Lauluja lauletaan Kivekkään ja kanttori Sirkku-Liisa Niemen johdolla.

Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan Rekolan kirkkoon keskiviikkona 4.3. klo19.00

Kuva vanhasta virsikirjasta
Vanha virsikirja
Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.