Hiljaisen laulun kurssi sekä hiljaisen laulun ja joogan retriitit

 

Hiljaisen laulun kurssi 2019

(lisätietoa myöhemmin)

-----------------------------------------------------

Hiljaisen laulun ja joogan retriitit 2018

la 1.12. tai la 8.12. klo 10-16.
Asolan seurakuntatalolla

 

  • la 1.12. klo 10-16 Ohjaajana Saara Markkanen
  • tai
  • la 8.12 klo 10-16. Ohjaajana Mari Nylund

 

Osallistumismaksu 30e/pvä sisältää kasviskeiton ja kahvin.

Hiljaisen laulun ja lempeän joogan retriittipäivänä perehdytään lempeästi oman äänen käyttöön sekä kehomme viesteihin yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Laulamme yksinkertaisia keskiaikaisia lauluja (gregoriaaniset sävelmät sekä varhaiset pyhiinvaelluslaulut), opimme löytämään oman äänemme ja sen resonanssin kehossamme sekä hiljennymme meditatiivisten ääniharjoitusten kautta.

Ilmoittautuminen mukaan jommalle kummalle päivälle tai vaikka molempiin:
maksamalla 30e/pvä 23.11. mennessä
►tilille FI31 15783007101193

Kirjoita viestikenttään RLA/319200/1062200000 
(tämä ei ole viitenumero!) 
ja oma/saajan nimi ja mille päivälle osallistut.

(Siis esim. RLA/319200/1062200000 Veli Virtanen, la 1.12.). 

Osanottajilta ei vaadita laulu- tai voimistelutaitoja. Tule sellaisena kuin olet! Pukeudu joustaviin, lämpimiin vaatteisiin ja ota mukaan villasukat ja jumppamatto tai viltti (Asolassa on kylmä lattia).
Osallistumismaksu 30e/pvä sisältää vihanneskeiton (L,G) ja kahvin. 

Sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille aikuisille

Hiljaisen laulun ja lempeän joogan retriittipäivänä perehdytään lempeästi oman äänen käyttöön sekä kehomme viesteihin helppojen harjoitusten avulla. Päiväretriitti maksaa 30 euroa sisältäen ohjelman, kasviskeiton ja kahvin/ teen.

Laulamme yksinkertaisia keskiaikaisia lauluja (gregoriaaniset sävelmät sekä varhaiset pyhiinvaelluslaulut), opimme löytämään oman äänemme ja sen resonanssin kehossamme sekä hiljennymme meditatiivisten ääniharjoitusten kautta.

Keholliset harjoitukset sopivat kaikille, mukaan tarvitset oman jumppamaton ja joustavat, lämpimät vaatteet paikallaan oloa ja lempeää liikettä varten. Retriitille voivat osallistua kaikki aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Keholliset harjoitukset avaavat mieltä ja lämmittävät meidät ääniemme äärelle. Hiljainen laulu rauhoittaa kiireistä ja rauhoittumista kaipaavia ja ohjaa paljon puhuvaa äänenkäytössä. Lämpimästi tervetuloa!

OHJAAJA:
Aino Peltomaa on Rekolassa asuva muusikko, laulaja, pedagogi ja psykologi, jolla on pitkä kokemus opetus- ja koulutustyöstä. Peltomaa konsertoi aktiivisesti solistina sekä kuorojen ja yhtyeiden kanssa. Viime vuosina Peltomaa on perehtynyt erityisesti keskiajan musiikkiin ja Hildegard Bingeniläiseen, kouluttautunut useilla mestarikursseilla (Evelyn Tubb, Dominique Vellard, Baptiste Romain), sekä julkaissut kolme esikoisalbumia (Fiamma Nova, Harmony of the Spheres, lauluyhtye Versio). Ainon intohimona on johdattaa läsnäoloon ja vapautumiseen sekä äänen kokonaisvaltaiseen kokemiseen.

Konserttitaltiointi 2015, Aino Peltomaa
https://www.youtube.com/watch?v=eBqxgww-aHM

 

Hiljaisen laulun retriitistä sanottua:

  • “ Tämä oli aivan ihana kurssi, ylitti kaikki odotukset.”

  • “Ihanaa ja rentouttavaa hiljentymistä, suuret kiitokset!”

Laulupedagogi Aino Peltomaa (kuva Sirkku-Liisa Niemi)