Tervetuloa Rekolan seurakunnan kansainvälisen työn rukoushuoneeseen!

Tälle sivulle on koottu rukousaiheita maailmalla toimivien työntekijöidemme lähettämistä uutiskirjeistä ja sanoitettu ne valmiiksi rukouksiksi.

Rukouksen merkitys jää usein silmiltämme piiloon, mutta tuntuu konkreettisesti kaukana maailmalla. Työntekijämme ovat kertoneet, miten vaikeisiin tilanteisiin on tullut apu tai haasteiden keskelle käsittämätön rauha ja levollisuus. He uskovat sen olevan rukousten vaikutusta. Jumala on luvannut kuulla rukoukset! Rukouksen voima ei perustu rukoilijan erinomaisuuteen, vaan Häneen, jota me rukoilemme.  Pienellä rukoilijalla on suuri Jumala ja kun me rukoilemme, Jumala tekee työtä. 

Sinä päästit minut turvaan, sinä olet vuorilinnani. Jumalani, sinuun minä turvaudun, sinä olet kallio, olet kilpeni, sinulta saan avun ja suojan. Ps 18:2

Kiitos, että kuljet hetken työntekijöidemme rinnalla rukoillen! 

Mikäli haluat kuulla tarkemmin maailmalla toimivien työntekijöidemme kuulumisista, liity lähetysrenkaaseen ja saat uutiskirjeet sähköpostiisi/kotiisi!

Rukous Korhosen perheen puolesta Tansaniassa

Pyhä Jumala, rakas taivaallinen Isä! Siunaa Pirita ja Jarkko Korhosta ja heidän lapsiaan Samuelia, Jeremiasta ja Iiristä. Pyydämme apuasi erityisesti pääsiäisen jälkeiseen aikaan, jolloin Jarkko on ainoana lentäjänä toisen lentäjän ollessa lomalla. Auta sadekauden tuomissa haasteissa. Suojele ja varjele Jarkkoa ja hänen koneessaan matkustavia ihmisiä. Anna koneen pysyä kunnossa lentojen aikana. Siunaa lääkäreiden ja sairaanhoitajien sekä paikallisten evankelistojen työtä.  Johdata ja siunaa Jarkkoa hänen ohjelmanjohtajan tehtävissään ja Piritaa toimistotöissä ja tiedotuksessa. Anna heille voimia ja viisautta työhön. Siunaa ja varjele lapsia niin kotona, koulussa, kuin harrastuksissakin.

Kiitos MAF:n uusista yhteistyökumppaneista Masai-alueilla. Anna siunauksesi yhteistyölle ja Malambon alueelle tuotaville silmäklinikoille. Auta MAF:ia saamaan tarvittavat varat uusien kiitoteiden rakentamiseen ja lisenssointiin.

Siunaa Korhosten tuleva kotimaan jakso ja kesän seurakuntavierailut.

 

Perhekuva, jossa seisovat takana Jarkko ja Pirita Iiris sylissään sekä etualalla Jeremias ja Samuel.
Korhoset

Rukous Nummelan perheen puolesta Japanissa

 

Pyhä kolmiyhteinen Jumala, rakas taivaallinen isä! Siunaa Mari ja Daniel Nummelaa sekä heidän lapsiaan Emmaa, Aadaa ja Onnia. Johdata ja varjele heitä heidän työssään. Anna Danielille viisautta ja voimia hänen tehtävässään työalueen johtajana. Siunaa Hat-Koben seurakuntalaisia. Kiitos kaikista ihmisistä, jotka ovat tulleet mukaan toimintaan. Anna kylvetyn Jumalan sanan kantaa hedelmää heidän elämässään. Johdata hengellisiä etsijöitä seurakunnan jumalanpalveluksiin. Anna seurakunnasta etääntyneiden palata takaisin seurakunnan yhteyteen.

Siunaa Nummeloiden tuleva kotimaanjakso. Auta lapsia sopeutumaan Suomeen pitkän Japanissa asumisen jälkeen. Pyydämme johdatusta myös HAT-Koben seurakunnalle, että kaikki työt järjestyisivät tulevaisuudessa. Siunaa Jukka ja Helena Kallioista, jotka tulevat vuodeksi seurakuntaan töihin Nummeloiden palattua Suomeen. Rukoilemme myös uuden evankelistan, Kitasakon puolesta, että hän saisi iloiten palvella Jumalaa HAT-Koben seurakunnassa.

Kiitos lähetystyö-aiheisesta kirjasta, jonka Mari ja Daniel ovat kirjoittaneet. Anna sen olla rohkaisuksi monille lähetystyöhön lähtemiseen ja lähetystyössä mukana olemiseen kotimaassa.