LÄHETYSMYYJÄISET

Lähetystyö ei ole vain lähtemistä. Se on myös lähettämistä!

Yksi tapa "lähettää" on kerätä myyjäisillä varoja lähetystyölle. Rekolan kirkolla pidetään lähetys- ja diakoiniamyyjäiset 1-2 kertaa vuodessa joulun- ja joskus myös pääsiäisen aikaan. Tuotto menee puoliksi diakonialle ja Rekolan seurakunnan lähetyskohteille.
►katso myyjäisten päivämäärät tapahtumakalenterista

Voit osallistua myyjäisiin lahjoittamalla myyntiin/arpajaisvoitoiksi käsitöitä, tavaraa ja leivonnaisia, tulemalla mukaan myyjäistalkoisiin tai osallistumalla myyjäisiin ostaen myyjäisten tuotteita.

Talkoissa leivotaan myyjäisiä varten sekä järjestellään myyjäistavarat ja laitetaan myyjäispöydät paikoilleen. Tarvitsemme sinunkin apuasi! 
Tervetuloa mukaan!!

Jos haluat lahjoittaa myyjäisiin leivonnaisia, käsitöitä tai tavaraa, tai ilmoittautua talkoisiin, ota yhteys Vappu Olsboon tai Päivi Peittolaan tai diakonia.rekola@evl.fi
Voit tuoda lahjoituksia myös suoraan kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina.

Afrikkalainen tori
Lähetystyön pastori
Rekolan seurakunta
09 830 6737
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen työskennellyt Rekolan seurakunnassa pappina vuodesta 1998. Olin nuorempana lähetystyössä Tansaniassa, ja Rekolassakin työalanani on lähetystyö. Lisäksi sijaistan tarvittaessa kirkkoherraa.

Työssäni parasta on ihmisten tapaaminen. Pidän jumalanpalveluksia, kastan, vihin avioliittoon ja siunaan hautaan. Kirkolliset toimitukset ovat minulle sydämenasia. On tärkeää suunnitella juhla yhdessä.

Haluan kuunnella ihmisiä. Voit ottaa minuun yhteyttä – keskustellaan yhdessä elämän pienistä ja isoista asioista. Lähetä sähköpostia tai soita. Jos en pysty vastaamaan, jätä viesti ja soitan takaisin. Puhun myös swahilia – naongea swahili kidogo!

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
09 8306741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.