Projektikuorot ja -musiikkiryhmät

 

Korson seurakunnassa kootaan projektiluontoisia laulu- ja soittoryhmiä ja kuoroja pitkin vuotta eri tilaisuuksiin. Projekteja toteutetaan seurakuntalaisten toiveita ja ideoita kuunnellen, musiikkityön ja seurakunnan toiminnan kokonaisuus huomioon ottaen. Jos sinulla on idea tähän, kerro siitä meille kanttoreille!

Korso-messun musiikkiryhmä

Torstai-iltaisin vietetään kirkossa Korso-messua klo 18.30. Olet tervetullut mukaan oman soittimen ja lauluäänen kanssa, kokoontuminen klo 18 alkaen. Lisätiedot kanttorilta 050-3107493 airi.saloniemi@evl.fi. Korso-messu on kesätauolla, ja jatkuu syyskuussa 2022. 

Kaarna

Lauluryhmä Kaarna koostuu diskanttiäänistä ja esiintyy periodiluontoisesti seurakunnan tapahtumissa. Ryhmää johtaa Airi Saloniemi, 050-3107493. Laulut ovat moniäänisiä ja vaativat stemmalaulutaitoa ja auttavaa nuotinlukutaitoa. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Kaikille avoin kuoro

Kaikille avoin kuoro keskiviikkoisin klo 18-19 kirkkosalissa. Ajankohtaiset kokoontumisajat löytyvät nettisivujen tapahtumakalenterista. Ääniharjoituksia, kehon lämmittelyä ja mukavaa yhdessä laulamista. Ei ilmoittautumis- ja sitoutumisvelvoitetta. Tervetuloa!