Korson seurakuntakuoro

...on Korson kirkkokuoron perinteen jatkaja. Kuoroa johti yli kaksi vuosikymmentä seurakunnan pitkäaikainen kanttori Ursula Hynninen. Vuodesta 2016 kuoroa on johtanut Jussi Salonen. Kuoron päätehtävä on laulaa seurakunnan tilaisuuksissa ja erityisesti messuissa; sekä omia laulujaan esittäen että seurakuntaveisuun tukena. Kuorossa on tällä hetkellä noin 15 laulajaa, joista valtaosa sopraanoja ja alttoja. Tenoreita on kaksi ja bassossa yksi laulaja ja usein laulammekin kolmiäänistä säestyksellistä musiikkia, jossa miesäänillä yksi yhteinen stemma. Kuoroon ovat tervetulleita nuotinlukutaitoiset laulajat, jotka kykenevät stemmalauluun ja itsenäiseen harjoitteluun. Ohjelmistomme vaihtelee perinteisemmästä kirkkomusiikista gospeliin, kansanmusiikkiin ja gregoriaanisen laulun tyylisiin lauluihin. Kuoro on myös kantaesittänyt Jussi Salosen jumalanpalveluskäyttöön laatimia sävellyksiä.

Kevät 2019

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18-19.30 seurakuntasalissa (tai välillä kirkkosali 2:ssa) alkaen 6.2.

Poikkeuksia:

Ke 20.2. eli hiihtolomaviikolla (vko 8) ei ole harjoituksia.

Ke 6.3. Esiintyminen tuhkakeskiviikon jumalanpalveluksessa klo 18 kirkkosalissa, harjoitukset klo 17. Tumma asu, ei kuorohuiveja. (Voi laittaa omia mustia, tuhkanharmaita tai muuten tummasävyisiä huiveja jos haluaa.)

Ke 17.4. Hiljaisen viikon iltamusiikki kirkkosalissa klo 18, Konevitsa-kvartetti esiintyy. Lyhennetty harjoitus pääsiäisen messua varten heti konsertin jälkeen (noin klo 19-20)

Su 21.4. Esiintyminen klo 10 pääsiäisaamun messu. Harjoitukset klo 09.09. Asuna valkoista (saa olla musta alaosa) värikkäin yksityiskohdin, kuorohuiveja voi käyttää.

Ke 1.5. Vapunpäivä, ei harjoituksia.

Ke 15.5. Vapaaehtoisten kiitosjuhla klo 18, ei harjoituksia.

Ke 22.5. Harjoitus kirkkosali II:ssa

Pe-su 24.-26.5. Sansa-medialähetyspäivät Korsossa; seurakuntakuoro mukana, ohjelma täsmentyy kevään kuluessa.