Konsertit ja musiikkitapahtumat

Korson seurakunnan musiikkielämän kohokohdat löytyvät alta kootusti. Tervetuloa osallistumaan ja kuuntelemaan! Tarjoamme monipuolista messumusiikkia sunnuntaisin ja torstaisin. Messuissa on mukana musiikin ammattilaisia, ammattiin opiskelevia ja harrastajia. 
Tapahtumakalenterista löytyvät tarkemmin viikon musiikkikokoonpanot.

Kesämusiikki

 

25.6. klo 14 Suvilintu Nikinmäessä -yhteislaulutilaisuus ja kahvit Nikinmäen seurakuntakodilla. Suunnattu erityisesti ikäihmisille, kaikki ovat tervetulleita laulamaan. Laulujen säestykset, Airi Saloniemi. Vapaa pääsy.

2.7. ti klo 15 Lappalaisen sisarusten kahvikonsertti seurakuntasalissa. Aino ja Inkeri Lappalainen soittavat pianomusiikkia. Vapaaehtoinen kahviraha ja vapaa pääsy.

 

Ankkabarock -festivaali kirkossa 30.8.-1.9.2019

30.8. klo 20 Tukevasti jalat maassa -sävellyksiä perustuen basso-ostinatolle. Ilpo Laspas, urut ja cembalo. Ohjelmamaksu 20/10 euroa, vapaa pääsy.

31.8. klo 15 Prinsessa ja sikopaimen -musiikkisatu.  Anni Elonen, viulu, Louna Hosia, barokkisello ja jouhikko, ja Julia Tamminen, urut ja cembalo. Vapaa pääsy. Suunnattu 1-10-vuotiaille lapsille, kesto n. 35 minuuttia.

1.9. klo 18 Bach must go on - J.S. Bachin sävellyksiä uruille ja tenorille. Jussi Salonen, tenori ja Matti Vaakanainen, urut. Ohjelmamaksu 20/10 euroa, vapaa pääsy.

 

www.ankkabarock.fi

 

Ankkabarock 2019