Messut ja hartaudet

Messua vietetään joka sunnuntai klo 10. Tapahtumakalenterista voit tarkistaa messujen teemat ja toimittajat. Sunnuntain aamumessujen jälkeen tarjotaan kirkkokahvit ja kesällä mehut. Kirkkokahvien yhteydessä on usein myös ohjelmaa kuten taidenäyttelyjen avajaisia, lähetystyöntekijöiden kuulumisia sekä myyjäisiä.

Korso-messu

Korso-messu on torstaisin klo 19 Korson kirkossa vietettävä rento, matalan kynnyksen ehtoollisjumalanpalvelus, jonne jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Korso-messu Max alkaa yhteisen pöydän äärellä jo klo 18, jossa on tarjolla ruokaa. Tällöin on myös mahdollista ilmoittautua erilaisiin tehtäviin illan messussa. Messussa rento yhdessäolo jatkuu veisuja laulaen, rukoillen ja ehtoollista saaden. Messun jälkeen Kirkonkulmassa on jatkot, joilla on tarjolla vielä iltatee sekä tietysti hyvää seuraa! Korso-messun Max-versiota vietetään joka kuukauden viimeisenä torstaina.

Korso-messun Light-versiossa kokoonnutaan ennen messua klo 18 alkaville etkoille kahvin ja teen äärellä. Light-messua vietetään Max-messun väliviikoilla. Jokainen Max-messu aloittaa teemakuukauden, ja kuluvan kuukauden aihetta tarkastellaan myös kolmessa seuraavassa Light-messussa eri näkökulmista eri tekstien ja veisujen kautta.