Messut ja hartaudet

Messua vietetään joka sunnuntai klo 10. Tapahtumakalenterista voit tarkistaa messujen teemat ja toimittajat. Toistaiseksi voit osallistua messuihin myös Korson seurakunnan Facebook-sivun kautta ja/tai Korson seurakunnan Youtube-sivun kautta.

Korso-messu

Korso-messu on torstaisin klo 18:30 Korson kirkossa vietettävä rento, matalan kynnyksen ehtoollisjumalanpalvelus, jonne jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Korso-messut alkavat 24.2.2022.

Korso-messu Max alkaa yhteisen pöydän äärellä jo klo 18, jossa on tarjolla ruokaa. Tällöin on myös mahdollista ilmoittautua erilaisiin tehtäviin illan messussa. Messussa rento yhdessäolo jatkuu veisuja laulaen, rukoillen ja ehtoollista saaden. Messun jälkeen Kirkonkulmassa on jatkot, joilla on tarjolla vielä iltatee sekä tietysti hyvää seuraa! Korso-messun Max-versiota vietetään joka kuukauden viimeisenä torstaina.

Korso-messun Light-versiossa kokoonnutaan ennen messua klo 18 alkaville etkoille kahvin ja teen äärellä. Light-messua vietetään Max-messun väliviikoilla. Jokainen Max-messu aloittaa teemakuukauden, ja kuluvan kuukauden aihetta tarkastellaan myös kolmessa seuraavassa Light-messussa eri näkökulmista eri tekstien ja veisujen kautta.

Ystävämessu – Friendship Mass

Ystävämessu – Friendship Mass kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina (6.9., 4.10. ja 1.11.) Asolan seurakuntatalolla (Asolantie 6), on the first Sunday of every month (6 September, 4 October and 1 November) at 4:00 PM in Asola Parish Home (Asolantie 6). Ystävämessu järjestetään yhteistyössä Rekolan ja Tikkurilan seurakuntien kanssa.

Ystävämessu – Friendship Mass on lämminhenkinen jumalanpalvelus, jonka toteuttamiseen voit myös itse tulla mukaan. Rukous on messussa keskeisessä osassa. Voit käydä rukousalttarilla sytyttämässä kynttilän ja kirjoittamassa rukouspyynnön tai mennä siunattavaksi. Laulamme eri kielisiä lauluja eri puolilta maailmaa. Messu on suomen- ja englanninkielinen, ja tarpeen mukaan käytämme apukielinä muita kieliä. Messun kesto on noin 60–75 minuuttia. Messun jälkeen on teetarjoilu. Tule rukoilemaan, laulamaan ja kokemaan yhteyttä toisten kristittyjen kanssa. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu.

Ystävämessu – Friendship Mass is a warm and welcoming church service for everyone who wants to participate or assist in the Mass. In our Mass, prayer plays a central role. You can light a candle at one of the prayer altars, write your own prayer request, or receive a blessing from a pastor. We also sing songs from all over the world in different languages. The Mass is held in Finnish and English, and we may use other languages as well. The duration of the Mass is about 60–75 minutes. Tea is served after the Mass. Join your fellow Christians in prayer and song! Sunday School for children.