Vantaanlaakson kerhotila / Vantaankosken seurakunta

Naapurinkuja 2 , 01670 Vantaa

Vantaanlaakson kerhotila / Vantaankosken seurakunta

Vantaanlaakson liikekeskuksen yhteydessä sijaitsee Vantaankosken seurakunnan kerhotila, jossa on päivittäin toimintaa lapsille ja perheille sekä aikuisille. Tiloissa kokoontuu mm. iltapäiväkerho ja perhekerho, alakouluikäisten harrastekerhoja sekä raamattupiiri.

Seurakunnan lisäksi huoneistossa toimivat monet yhteistyökumppanimme, mm. Vantaankosken Martat ja AA-kerho.

Vantaanlaakson kerhotila sopii myös pienten perhejuhlien ja kokousten järjestämispaikaksi.

Tilan käyttö

Viikonloppuisin kerhotilaa voi varata pienten perhejuhlien viettopaikaksi.

Tilavaraukset

Kaste-, hää- ja muut juhlavaraukset p. 09 8306 404 ma-pe klo 9-14,  tilavaraukset.vantaankoski@evl.fi.

Muistotilaisuusvaraukset p. 09 8306 220 ma-pe klo 9-15.

 

Seurakunnan vahtimestarin kanssa voi sopia tilojen esittelystä, puh. 050 409 0497. Vantaanlaakson kerhotilassa ei ole vahtimestaripalvelua.

Juhlatilana

Vantaanlaakson kerhohuoneistossa voi järjestää esimerkiksi kastejuhlia ja syntymäpäiviä. Se soveltuu myös asukasyhdistysten kokouksien yms. pitopaikaksi. Tila jakautuu kahteen huoneeseen. Lisäksi on keittiö.

Huom: Sallittu henkilömäärä tiloissa vaihtelee annettujen korona-rajoitusten mukaan. Mikäli tilaisuuksia koskevia alueellisia yleisrajoituksia ei ole voimassa (esim leviämisvaiheessa max 10 hlö), Vantaanlaakson kerhotilan maksimihenkilömäärä tilaisuuksissa on 15 henkilöä. Näin pyritään säilyttämään tilaisuuksissa vaadittavat turvaetäisyydet.

Vantaanlaakson kerhotilan maksimihenkilömäärä korona-ajan ulkopuolella on 40.

 

Varusteet

Kerhohuoneistossa on kuusi pöytää ja noutopöytä sekä piano.

Keittiö

Huoneistossa on keittiö, jossa on kahvinkeitin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi ja astianpesukone. Käytettävissä on Arabian valkoinen kahvi- ja ruoka-astiasto (syvät ja matalat lautaset sekä kahviastiasto). Astioita on 50 hengelle. Valkoiset juhlapöytäliinat ovat vuokrattavissa. Vuokraus sovitaan varauksen yhteydessä. Lapsille on varattu 3 syöttötuolia ja 2 vauvojen sitteriä.

Maksut: Vantaan seurakuntien jäsenille kasteen ja kastekahvien, avioliittoon vihkimisen ja hääjuhlan sekä hautajaisten ja muistotilaisuuden tilavuokra 0 e (6 tuntia). ► Katso muut hinnat tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parkkipaikat: Kerhotilan välittömässä läheisyydessä on 2 parkkipaikkaa, joille voi pysäköidä enintään 2 tunniksi. Noin 50 metrin päässä Naapurinkujan kääntöpaikalla on 24 tunnin pysäköintipaikkoja. Lisäksi ostoskeskuksen pihassa on kiekkopaikkoja, joilla voi pysäköidä enintään 2 tuntia. 

Esteettömyys: Tilaan on esteetön pääsy.

 

 

Pysäköinti
wc
Esteetön kulku