Musiikkia vantaalaisille vanhuksille

Tule mukaan tukemaan toimintaa

Elma-rouva makasi hoivakodin sängyssä. Hän ei puhunut eikä ottanut kontaktia keneenkään. Se muuttui, kun musiikkiterapeutti tuli paikalle pitämään yhteislauluhetkeä ja aloitti sävelmän Heilu keinuni korkealle. Passiivinen rouva ponnahti istumaan vuoteessaan, avasi silmänsä ja huudahti: "Tätä minä tanssin Jalmarin kanssa kalliolla vuonna 1923! Se oli niin kaunista, ja minä olin niin rakastunut."

Musiikki tuo muistoja. Se ilahduttaa ja auttaa jaksamaan. Kasvava joukko vanhuksia vantaalaisissa hoivakodeissa kaipaa virikkeitä elämäänsä, ja ammattimainen musiikkituokion vetäjä on heille toivottu vieras.

Haluaisitko sinä yrityksesi kanssa lähteä mukaan viemään musiikin iloa vanhuksille? Herätetään yhdessä rakkaat muistot ja luodaan juhlahetki vanhuksen arkeen.

Lahjoitetuilla varoilla toteutamme musiikkiterapeutin ohjaamia ryhmiä eri puolilla Vantaata. Yhden musiikkituokion kustannus on 100€. Vuoden 2016 aikana musiikkiterapeutin ohjaamia musiikkihetkiä järjestettiin 164, ja niillä tavoitettiin yli 1800 vanhusta. Toimintaa organisoi Vantaan seurakunnat.