Vuokra-asuntoja

Vantaan seurakunnilla on kaiken kokoisia asuntoja eri puolilla Vantaata sekä muutamia Helsingin Lehtisaaressa.

Tiedustelut:

  • ma-pe klo 9–12 p. 09 8306 813  tai asuntovuokraus.vantaa@evl.fi
  • Käyntiosoite: Unikkotie 5 aB, 4. kerros

Vuokrasopimus edellyttää kahden kuukauden vuokravakuutta rahana. Luottotiedot tarkistetaan.

► Vantaan seurakuntien vapaat asunnot Oikotien sivuilla

► Asunnonhakulomake

 

ASUNNON HAKEMISEEN TUKEA

Asumisasioiden puhelin-info yleensä keskiviikkoisin klo 10-11 numerossa 050-573 6354  (nykyisille asukkaille kiireettömien asioiden puhelinaika klo 9-10 samassa numerossa) Puhepostiin (24h) voi jättää viestejä tai kysymyksiä.  Tilapäisasuntoja (56 kpl miniyksiötä 23m2-35m2, 12 kpl pienkaksiota 36m2-55m2) voi hakea vantaalainen, pienituloinen, jolla on asunnon tarve ja elämäntilanteeseen sopii määräaikainen asumismahdollisuus. Asuntoja vapautuu  erittäin harvoin. Asuntohakemusten perusteella kutsutaan sopivia hakijoita asukashaastatteluun vain illoin kun vapautuva asunto on tiedossa. 

 

ASUNTOHAKEMUKSET: Sähköinen asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta ja sen jälkeen niitä säilytetään vain, jos ne uusitaan. Tietosuojasta ja henkilötietosuojasta johtuen tietoja ei säilytetä tämän jälkeen. ERITYISTÄ: Taloyhtiöiden putkiremontti- ja korjausvaiheet vaikuttavat vähentävät asuntojen vapautumismäärään ja näin myös asukasvalintojen määrään vielä kevään 2019 välisenä aikana. 

Määräaikaisella vuokrasopimuksella vuokrattavista tilapäisasunnoista tietoa sekä sähköinen asuntohakemus löytyy painamalla tässä alla olevasta linkistä:

► Yleistietoa Vantaan seurakuntien tilapäisasunnoista