Vuokra-asuntoja

Vantaan seurakunnilla on kaiken kokoisia asuntoja eri puolilla Vantaata sekä muutamia Helsingin Lehtisaaressa.

Tiedustelut:

  • ma-pe klo 9–12 p. 09 8306 813  tai asuntovuokraus.vantaa@evl.fi
  • Käyntiosoite: Vernissakatu 4

Vuokrasopimus edellyttää kahden kuukauden vuokravakuutta rahana. Luottotiedot tarkistetaan.

► Vantaan seurakuntien vapaat asunnot Oikotien sivuilla

► Asunnonhakulomake

 

ASUNNON HAKEMISEEN TUKEA

Erityisdiakonian asumisasioiden puhelin-info yleensä keskiviikkoisin klo 10-11 numerossa 050-573 6354  (nykyisille asukkaille kiireettömien asioiden puhelinaika klo 9-10 samassa numerossa) Puhepostiin (24h) voi jättää viestejä tai kysymyksiä. 

TILAPÄISASUNTOJA (56 kpl miniyksiötä 24,5m2-35m2, 12 kpl pienkaksiota 36m2-55m2) voi hakea vantaalainen, pienituloinen, jolla on asunnon tarve ja elämäntilanteeseen sopii määräaikainen asumismahdollisuus. Asuntoja vapautuu harvoin ja ne sijaitsevat eri puolella Vantaata. Asunnot eivät sovellu esteettömyyttä vaativille tai perheille.  Asuntohakemuksen tehneitä kutsutaan asukashaastatteluun vain kun vapautuva asunto on tiedossa. HUOM: Taloudellisia avustuksia vuokranmaksuun, muuttoon, vuokravakuuksiin voi hakea KELA:sta ja erityistapauksissa Vantaan kaupungin sosiaaliasemilta.  

 

ASUNTOHAKEMUKSET: Sähköinen asuntohakemus voimassa 3 kuukautta. Tietosuojasta ja henkilötietosuojasta johtuen tietoja ei säilytetä tämän jälkeen, jos hakemusta ei ole uusittu. 

Määräaikaisella vuokrasopimuksella vuokrattavista tilapäisasunnoista tietoa sekä sähköinen asuntohakemus löytyy alla olevasta linkistä:

► Yleistietoa Vantaan seurakuntien tilapäisasunnoista