Vuokra-asuntoja

Vantaan seurakunnilla on kaiken kokoisia asuntoja eri puolilla Vantaata sekä muutamia Helsingin Lehtisaaressa.

Tiedustelut:

  • ma-pe klo 9–12 p. 09 8306 813  tai asuntovuokraus.vantaa@evl.fi
  • Käyntiosoite: Vernissakatu 4

Vuokrasopimus edellyttää kahden kuukauden vuokravakuutta rahana. Luottotiedot tarkistetaan.

► Vantaan seurakuntien vapaat asunnot Oikotien sivuilla

 

ASUNNON HAKEMISEEN TUKEA

Asu Vantaalla - yleinen asumisasioiden puhelin-info yleensä keskiviikkoisin klo 10-11 numerossa 050-573 6354  (nykyisille asukkaille kiireettömien asioiden puhelinaika klo 9-10 samassa numerossa) Puhepostiin (24h) voi jättää viestejä tai kysymyksiä. 

TILAPÄISASUNNOT (56 kpl miniyksiötä 24,5m2-35m2, 12 kpl pienkaksiota 36m2-55m2) Vantaalainen, tulotasoltaan pienituloinen, jolla on ollut kriittinen määräaikaisen asumismahdollisuuden tarve, on voinut tehdä asuntohakemuksen tilapäisasuntoihin. Asuntoja on vapautunut harvoin ja ne soveltuvat huonosti asuntojen rakenteellisten asioiden ja niiden neliömäärän ja varustelutason takia esteettömyyttä vaativille tai perheille. Asuntojen hakijmäärän erittäin suuri määrä on aiheuttanut se, että uusien hakemusten jättämismahdollisuus on tauolla.  HUOM. Taloudellisia avustuksia vuokranmaksuun, muuttoon, vuokravakuuksiin voi hakea KELA:sta ja erityistapauksissa Vantaan kaupungin sosiaaliasemilta ja Vantaan kaupungin sosiaalisesta luototuksesta.  

ASUNTOHAKEMUKSET TILAPÄISASUNTOIHIN: Asuntohakemuksia voi 1.3.2020 jälkeen jättää vain kun tilapäisasunto on tulossa vapaaksi. Asuntohakemuslinkki aukeaa täytettäväksi tällöin määräajaksi ja kun se sulkeutuu valitaan hakijoita asukashaastatteluun, joista asukasvalinta tehdään. Aiemmin jätetyt hakemukset (1.12.2019 jälkeen tehdyt) ovat voimassa poikkeuksellisesti 31.5.2020 asti. 

TIEDOTE KORONAVIRUS: Asukkaiden tapaamiset kodeissa sekä muualla sekä muut tapaamiset, jos niitä on sovittu, siirretään tai perutaan. Erityisdiakonian asumisasioihin liittyvät tapahtumat ja niihin osallistumiset sekä toimintojen suunnitteluryhmät ja erilliset ryhmätilaisuudet ja niihin osallistumiset siirretään tai perutaan. Lisätiedot: 050-5736354 viestit, puheposti (24h), puhelut, WhatsApp. 

Lisätietoa asunnoista alla olevasta linkistä:

► Yleistietoa Vantaan seurakuntien tilapäisasunnoista