Vuokra-asuntoja

Vantaan seurakunnilla on kaiken kokoisia asuntoja eri puolilla Vantaata sekä muutamia Helsingin Lehtisaaressa.

Tiedustelut:

  • ma-pe klo 9–12 p. 09 8306 813  tai asuntovuokraus.vantaa@evl.fi
  • Käyntiosoite: Vernissakatu 4

Vuokrasopimus edellyttää kahden kuukauden vuokravakuutta rahana. Luottotiedot tarkistetaan.

► Vantaan seurakuntien vapaat asunnot Oikotien sivuilla

► Asunnonhakulomake

 

ASUNNON HAKEMISEEN TUKEA

Erityisdiakonian asumisasioiden puhelin-info yleensä keskiviikkoisin klo 10-11 numerossa 050-573 6354  (nykyisille asukkaille kiireettömien asioiden puhelinaika klo 9-10 samassa numerossa) Puhepostiin (24h) voi jättää viestejä tai kysymyksiä. 

TILAPÄISASUNTOJA (56 kpl miniyksiötä 24,5m2-35m2, 12 kpl pienkaksiota 36m2-55m2) voi hakea vantaalainen, pienituloinen, jolla on asunnon tarve ja elämäntilanteeseen sopii määräaikainen asumismahdollisuus. Asuntoja vapautuu harvoin ja ne sijaitsevat Vantaalla. Asuntohakemuksen tehneitä kutsutaan asukashaastatteluun vain kun vapautuva asunto on tiedossa. HUOM: Taloudellisia avustuksia on kuitenkin haettava muualta muuttoavustukset, vuokravakuudet, vuokravelat ym. Lisätiedot KELA ja Vantaan kaupunki sosiaaliasemat.  

 

ASUNTOHAKEMUKSET: Sähköinen asuntohakemus voimassa 3 kuukautta. Tietosuojasta ja henkilötietosuojasta johtuen tietoja ei säilytetä tämän jälkeen, jos hakemusta ei ole uusittu. ERITYISTÄ: Taloyhtiöiden putkiremontti- ja korjausvaiheet vaikuttavat asuntojen vapautumismäärään ja näin myös asukasvalintojen määrään vielä keväällä 2019. 

Määräaikaisella vuokrasopimuksella vuokrattavista tilapäisasunnoista tietoa sekä sähköinen asuntohakemus löytyy alla olevasta linkistä:

► Yleistietoa Vantaan seurakuntien tilapäisasunnoista