Keikka-apu

Vapaaehtoisten keikka-apu on kertaluonteista ja maksutonta toimintaa, joka on tarkoitettu yli 65-vuotiaiden Länsi-Vantaalla asuvien ikäihmisten kotona asumisen tueksi.

Keikat voivat olla auttamista asioilla esimerkiksi kaupassa, lääkärissä tai apteekissa, apua lomakkeiden täyttämisessä tai ulkoilukaverina. 

Keikka-apu toteutetaan yhteistyössä Vantaankosken seurakunnan, Keravan ja Vantaan hyvinvointialueen sekä Punaisen Ristin Länsi-Vantaan osaston kanssa.

Verkossa

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua? Ilmoita tarpeesta täällä.
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä.

Puhelinpäivystys

Tiistaisin klo 9–11, p. 09 830 6405 

(kevätkausi 9.1-31.5.2023)

Keikka-avun mainoskuva: kaksi naista ulkoilemassa

Ota yhteyttä

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (diakonia)
Vantaankosken seurakunta
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Olen Nataša Stambej, ja autan ihmisiä, jotka haluavat rakentaa parempaa maailmaa kanssamme - eli seurakuntamme vapaaehtoisia. Jos sinua kiinnostaa tukihenkilötyö, olotilakahvilatyö tai keikkapankkityö, ota yhteyttä. Jos vielä mietit, mitä voisit kanssamme tehdä, ota yhteyttä silloinkin! :)

Vapaaehtoistyö Vantaankosken seurakunnassa

Diakoni
Vantaankosken seurakunta
09 830 6310
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Hola,

olen J-P ja olen työskennellyt seurakunnan diakonina vuodesta 2004. Myötäelän ihmisten arjessa, ohjaan ryhmiä ja pyöritän vapaaehtoisten kanssa Kirkkoravintolaa ja Kesäkahvilaa. Puhuminen auttaa, musikki toimii ja ei liikkuminenkaan ole pahasta. Mieluummin yhdessä kuin yksin.

Diakoniatyöntekijä
Hämeenkylän seurakunta

Diakoniapäivystys Hämeenkylän kirkolla ti klo 9-11 ja Café Pähkinässä to klo 10-12.