Tule mukaan leireille!

Leireillä lapset saavat leikkiä ja pelailla turvallisessa ympäristössä sekä rauhoittua hartauksien aikana. Leireillä isoveljinä ja -siskoina ovat kerhoista tutut kerhonohjaajat. 

Kevät 2023

 

Tervetuloa mukaan viikonloppuleirille. Luvassa koko viikonlopun verran mukavaa ohjelmaa ja yhdessä tekemistä 1-6 luokkalaisille! Leirillä puuhataan yhdessä, askarellaan, liikutaan ja tutustutaan Jumalaan. Leirin hinta on 45€. Leirit järjestetään Vihdissä, Enä-Sepän leirikeskuksessa. Leirille on yhteiskuljetus Hämeenkylän kirkolta. Ilmoittaudu mukaan alta:

  • 10.-12.3.2023 Agenttien avaruusseikkailu -leiri (leiri täynnä)

 

 

Huom! Jos et saanut kuittausviestiä ilmoittautumisesta heti, tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei tullut, ota yhteyttä niin tarkistetaan onko ilmoittautuminen onnistunut. Koronatilanne saatta tuoda nopeitakin muutoksia syksyn toimintaan. Siksi on tärkeää laittaa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoihin toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin tarvittaessa saamme viestit kulkemaan teille huoltajille nopeasti!

 

Leiri ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta. 

Vantaan seurakuntien sähköisessä ilmoittautumisessa on käytössä vahva tunnistautuminen!

Lisätietoja löydät asiasta tästä linkistä.

Jotta voit ilmoittaa lapsesi kerhoon tai leireille sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätunnus.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, varmista ennen ilmoittautumisen alkua, että pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi.

Laita käyttäjätunnuksesii ja salasanasi muistiin, koska tarvitset niitä kerho- ja leirimaksujen hoitamiseen sekä joka kerta asioidessasi palvelussa. 

Leirille otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ottakaa yhteyttä! 

 

Ota yhteyttä