Kevät 2021!

Ilmoittautumiset kevään leireille ovat sulkeutuneet. Maaliskuun leiri on peruttu. Huhtikuun leiri on täynnä innokkaita kouluikäisiä. Toivottavasti korona tilanne sallii meidän lähtevän leirille huhtikuussa. Tiedotamme näillä sivuilla mikäli kevään leirejä ei voida pitää pandemian vuoksi.

 

Kesä 2021!

Haaste -telttaleiri järjestetään 3.-6.8. Partaharjulla. Ilmoittautuminen alkaa 1.3.klo 9.00. Lue lisää leiristä alempaa ja ilmoittaudu mukaan kesän parhaalle leirille!

 

Tule mukaan leireille!

Leireillä lapset saavat leikkiä ja pelailla turvallisessa ympäristössä sekä rauhoittua hartauksien aikana. Leireillä isoveljinä ja -siskoina ovat kerhoista tutut kerhonohjaajat. 

Kesä 2021

HAASTE- Telttaleiri 3.-6.8.2021

Ilmoittaudu mukaan kouluikäisten Haaste! -telttaleirille.

Neljän vuoden välein tapahtuva Espoon- ja Helsingin hiippakunnan alueiden yhteinen hiippakuntaleiri tulee taas kesällä 2021! Lähde mukaan telttaleirille Pieksämäelle PartaharjunLinkki avautuu uudessa välilehdessä upeisiin maisemiin leirille yhdessä monen muun seurakunnan kanssa. Leiri on suunnattu 2007- 2013 syntyneille. Perheleirille voi ilmoittautua vaikka koko perhe! Otathan haasteen vastaan?

Leirin hinta 75€/osallistuja. Leiri järjestetään kaikkien Vantaan seurakuntien yhteistyönä. Hinta sisältää matkat, majoituksen, ruoat, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Kuljetus leirille tapahtuu yhteiskuljetuksella Vantaalta. Majoitus tapahtuu seurakunnan kuuden hengen teltoissa omin makuupussein. Ohjelmassa uimista, yhdessäoloa, rastitehtäviä ja monenmoista mukavaa tekemistä. 

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa lisätietoa leiristä kevään aikana. 

Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2021 klo 9.00. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Leirille mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

 Tervetuloa telttailemaan kavereittesi kanssa!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! AVAUTUU 1.3. klo 9.00

 

Kevät 2021

Ilmoittautumiset kevään leireille ovat sulkeutuneet. Maaliskuun leiri on peruttu. Huhtikuun leiri on täynnä innokkaita kouluikäisiä. Toivottavasti korona tilanne sallii meidän lähtevän leirille huhtikuussa. 

Hämppis & Hömppis ja ametistin arvoitus

Taivaalta alkaa sataa nokea ja Höpönöpölaakson asukkaat alkavat hätääntyä. Aikaa ei ole hukattavaksi, sillä pyrstötähti on syöksymässä kohti rauhallista Höpönöpölaaksoa. Ystävykset Hämppis ja Hömppis lähtevät rohkeasti ottamaan selvää mitä laaksosta löytyvät liilat kivenpalaset ja taivaalta satava musta noki merkitsevät. 

Uskallatko sinä ystäviesi kanssa lähteä yksinäisille vuorille selvittämään suurta arvoitusta? Ehditkö sinä ja ystäväsi ratkaista arvoituksen ennen Hämppistä ja Hömppistä? Löydätkö Höpönöpölaakson asukkaille suojapaikan ennen pyrstötähden iskeytymistä maahan?  

Leirin hinta on 45€

Leiri on tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Molempina viikonloppuina on sama ohjelma, joten ilmoittauduthan vain toiseen! 

Tervetuloa leireilemään!

 

Huom! Jos et saanut kuittausviestiä ilmoittautumisesta heti, tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei tullut, ota yhteyttä Tiinaan niin tarkistetaan onko ilmoittautuminen onnistunut. 

 

Koronatilanne saatta tuoda nopeitakin muutoksia syksyn toimintaan. Siksi on tärkeää laittaa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoihin toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin tarvittaessa saamme viestit kulkemaan teille huoltajille nopeasti!

 

LEIRI 1

5.-7.3.2021 järjestetään Enä-sepän leirikeskuksessa Vihdissä  Leiri on peruttu.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! AVAUTUU 19.1. klo 18.00

 

LEIRI 2

16.-18.4.2021 järjestetään Enä-sepän leirikeskuksessa Vihdissä. Ilmoittautuminen on päättynyt. Leiri on täynnä.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! AVAUTUU 19.1. klo 18.00

 

 

 

Leiri ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta. 

Vantaan seurakuntien sähköisessä ilmoittautumisessa on käytössä vahva tunnistautuminen!

Lisätietoja löydät asiasta tästä linkistä.

Jotta voit ilmoittaa lapsesi kerhoon tai leireille sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätunnus.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, varmista ennen ilmoittautumisen alkua, että pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi.

Laita käyttäjätunnuksesii ja salasanasi muistiin, koska tarvitset niitä kerho- ja leirimaksujen hoitamiseen sekä joka kerta asioidessasi palvelussa. 

Leirille otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ottakaa yhteyttä Tiinaan! 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!