Syksy 2022!

Seurakunnan harrastekerhot alkavat taas syyskuussa. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan kerhoon!

Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen ja osallistujamäärä on rajattu.  Koululaisten kerhot kokoontuvat eri puolilla seurakuntamme aluetta. Kerhot toimivat jakso-periaatteella. Jokainen kerho kokoontuu viisi kertaa peräkkäin. Jokaiseen jaksoon on ilmoittauduttava erikseen. Kerhot kokoontuvat 5krt ennen syyslomaa ja 5krt syysloman jälkeen. Kerhot on tarkoitettu 1-6 -luokkalaisille ellei kerhon kohdalla ole ilmoitettu jotain muuta.

Kerhoja ei ole syyslomaviikolla (viikkonro 42).

Kerhomaksu on 15€ / 5krt

Kerhoja ohjaavat 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet vapaaehtoiset nuoret. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu lyhyt hartaus. Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Jos kerho on täynnä ja haluatte varasijalle, ottakaa yhteyttä työntekijään sähköpostitse. Muistathan, että sinun täytyy tehdä erilliset ilmoittautumiset sisaruksille mikäli he haluavat eri kerhoihin. Jos käytät ilmoittautumislomakkeen lisää sisarus toimintoa, ilmoittautuvat sisarukset samoihin kerhoihin yhtäaikaa.

On tärkeää laittaa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoihin toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin tarvittaessa saamme viestit kulkemaan teille huoltajille nopeasti!  Jos et saanut kuittausviestiä ilmoittautumisesta heti, tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei tullut, ota yhteyttä niin tarkistetaan onko ilmoittautuminen onnistunut. 

Kokkikerho

Kokkikerhoissa leivotaan makeita leivonnaisia ja välillä tehdään jotain pientä suolaista. Kerholaiset pääsevät itse miettimään ja suunnittelemaan osan kerhon kokkailuista. Lisäksi kerhossa leikitään.

Kuvataidekerho

Kuvataidekerhossa pääset harjoittelemaan erilaisia tekniikoita piirtämisestä ja maalaamisesta sekä pitämään hauskaa yhdessä. Luvassa monipuolinen kerhosyksy taiteen ystäville. Kerholaiset pääsevät itse miettimään ja suunnittelemaan kerhon taideprojekteja.

 

Kerhoajat ja -paikat näet ilmoittaumislinkin kautta. Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa 24.8. klo 18.

 

KERHOT AJALLA 12.9.-14.10.2022 / 1.kerhojakso

1. kerhojaksolle ei voi enää ilmoittautua. työntekijältä voi tiedustella, onko kerhossa vielä tilaa.

 

KERHOT AJALLA 24.10.-25.11.2022 / 2.kerhojakso

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta. 

Vantaan seurakuntien sähköisessä ilmoittautumisessa on käytössä vahva tunnistautuminen! Lisätietoja löydät asiasta tästä linkistä. Jotta voit ilmoittaa lapsesi kerhoon tai leireille sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätunnus. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, varmista ennen ilmoittautumisen alkua, että pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi. Laita käyttäjätunnuksesii ja salasanasi muistiin, koska tarvitset niitä kerho- ja leirimaksujen hoitamiseen sekä joka kerta asioidessasi palvelussa.

 

Kerhoihin otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ottakaa yhteyttä!

 

Huom! Jos asiointijärjestelmä ei anna sinun ilmoittaa lastasi kerhoon, ole yhteydessä sähköpostitse tuula.vanhanen@evl.fi