Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisille (7–14-vuotiaille) on tarjolla monenlaista mukavaa toimintaa harrastekerhoissa. Koululaisten kerhot ja leirit tarjoavat reipasta tekemistä, yhdessäoloa ja hiljentymistä.

Tervetuloa mukaan!

Haaste- telttaleiri järjestetään 3.-6.8.2021. Ilmoittautuminen auki 31.5. asti. 

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2021 KERHOIHIN JA LEIREILLE ALKAA 31.8.2021!

Tervetuloa mukaan Hämeenkylän seurakunnan kerhoihin ja leireille!

Näiltä sivuilta löydät tietoa alakouluikäisille suunnatusta toiminnasta. Kerhoissa ja leireillä tapaat ystäviä, pääset touhuamaan yhdessä toisten kanssa sekä hiljentymään Taivaan Isän lähellä.  

Tervetuloa mukaan yhdessä kavereittesi kanssa!

 

Kerhot keväällä 2021

Kerhot eivät ala kevään 2021 aikana koronan vuoksi.

Haluatko pelata, kokata,piirrellä tai askarrella yhdessä kavereiden kanssa? Tutustu kerhotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen kevään kerhoihin alkaa tiistaina 19.1. klo 18.00.

 

Leirit ja retket keväällä/kesällä 2021

Molemmat kevään leireistä on jouduttu perumaan koronan vuoksi. Järjestämme keväällä kaksi ohjelmaltaan identtistä leiriä Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa Vihdissä 1-6 luokkalaisille.

Kesällä vuorossa on telttaleiri Partaharjun toimintakeskuksessa Pieksämäellä yhdessä Espoon- ja Helsingin hiippakuntien kanssa. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen kevään leireille aukeaa tiistaina 19.1. klo 18.00. Kesän telttaleirille ilmoittautuminen aukeaa 1.3. klo 9.00.

JunnuAvoimet

Tiistaisin klo 14-16.15 Kirkon nuortentilassa. Tervetuloa 5-6 luokkalaiset koulun jälkeen pelailemaan ja viettämään aikaa nuorten tilaan. Voit pelata biljardia, lautapelejä, tehdä läksyjä tai jutella muiden kanssa. Ei erillistä ilmoittautumista. Junnu avoimet alkavat myöhemmin keväällä. 


Lisätietoja kaikesta kouluikäisten toiminnasta saat TiiNalta!

tiina.huhtala@evl.fi tai numerosta 050-5572128

kolme tyttöä pelaavat yhdessä shakkia

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!