Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisille (7–14-vuotiaille) on tarjolla monenlaista mukavaa toimintaa harrastekerhoissa. Koululaisten kerhot ja leirit tarjoavat reipasta tekemistä, yhdessäoloa ja hiljentymistä.

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 KERHOIHIN JA LEIREILLE ALKAA 2.9.2020!

Tervetuloa mukaan Hämeenkylän seurakunnan kerhoihin ja leireille!

Näiltä sivuilta löydät tietoa alakouluikäisille suunnatusta toiminnasta. Kerhoissa ja leireillä tapaat ystäviä, pääset touhuamaan yhdessä toisten kanssa sekä hiljentymään Taivaan Isän lähellä.  

Tervetuloa mukaan yhdessä kavereittesi kanssa!

 

Kerhot syksyllä 2020

Haluatko pelata, kokata,piirrellä tai askarrella yhdessä kavereiden kanssa? Tutustu kerhotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn kerhoihin alkaa keskiviikkona 2.9. klo 18.00.

 

Leirit ja retket syksyllä 2020

Järjestämme syksyllä kaksi ohjelmaltaan identtistä leiriä Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa sekä Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa Vihdissä 1-6 luokkalaisille. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn leirille alkaa keskiviikkona 2.9. klo 18.00

 


Lisätietoja kaikesta kouluikäisten toiminnasta saat TiiNalta!

tiina.huhtala@evl.fi tai numerosta 050-5572128

kolme tyttöä pelaavat yhdessä shakkia

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!