Café Pähkinä

Pähkinärinteen lapsiystävällinen kahvila Café Pähkinän säännöllinen toiminta on tauolla. Tavataan kahvikupin äärellä tapahtumien yhteydessä — sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Café Pähkinä pyörii vapaaehtoisvoimin. Kahvila toimii pääasiassa pop up -versiona seurakunnan tapahtumissa. Jos olet halukas ideoimaan ja puuhaamaan yhteisen kahvilan hyväksi, ole rohkeasti yhteydessä kahvilan pitäjiin tai seurakunnan työntekijöihin. Voit tulla leipojaksi, kahvilan emännäksi tai vaikkapa leikittämään lapsia. Uusia vapaaehtoisia kaivataan - joukkoon on helppo tulla mukaan.

Kahvila on myös Facebookissa, käy tykkäämässä! 

Kahvilatoiminnasta saat lisätietoa parhaiten Katja-Maarialta.

 

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Töissä kuukauden kahdella ensimmäisellä viikolla.

Elän unelmaani, eli maalaan kaksi viikkoa kuukaudesta tauluja ja toiset kaksi viikkoa saan tehdä työtä pappina. Tykkään käydä kahvilla ja kuunnella ihmisten elämäntarinoita, joten soitathan jos kaipaat joskus juttuseuraa. Tämän työn parhaisiin puoliin kuuluu uusiin ihmisiin tutustuminen. Ja se, että saa puhua siitä mikä on kulloinkin pinnalla tai syvällä pinnan alla eli merkityksellistä.

Jos näet pariskunnan ulkoiluttamassa kahta valkoista kissaa valjaissa, kyseessä saattaa hyvinkin olla meidän perhe.

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)