Rippikoulu

Koronan vaikutukset

Hämeenkylän seurakunta ilmoittaa kesän rippikoulujen mahdollisista muutoksista rippikoululaisille ja huoltajille 3.5. jälkeen, kun hallitus on päättänyt kymmenen hengen kokoontumisrajoitusten purkamisesta tai jatkamisesta. 

500 hengen rajoitus heinäkuun loppuun asti rajoittaa konfirmaatioiden järjestämistä. Konfirmaatiot siirtyvät kesä-heinäkuulta joko elokuulle tai syksyyn. Tästäkin lähetämme tarkemmat päivämäärät 3.5. jälkeen!

Mitä on rippikoulu?

Rippikoulu on ainutlaatuinen kokemus. Riparilla voit pohtia uskoa ja oman elämäsi kysymyksiä yhdessä kavereiden ja ohjaajien kanssa. Ja lopulta astelet ystävien kanssa alttarille konfirmaatiojuhlassa.

Rippikoulun voit käydä leirinä tai päivärippikouluna.

Tässä linkki riparivaihtoehtoihin ja ilmoittautumiseen.

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Rippikoulutyö

Olen vain nöyrä pastorin alku. Saan hoitaa rippikoulupastorin tehtävää Hämeenkylän ihanassa seurakunnassa. Alkujaan tulen tuolta luvatusta muasta, Savosta. Tarkoitukseni on tuoda lupsakkuutta tänne etelän vilskeen keskelle. Ja siitähän kristinuskossakin on kyse: ilosanomasta! Ilosanoma siitä, mitä Jumala on tehnyt puolestamme, ja kuinka paljon Hän rakastaa meitä ja kutsuu yhteyteensä.


Intohimojani ovat musiikki ja apologetiikka. Musisoida tykkään yksin ja yhdessä ja jos haluat mukaan bändiin soittamaan eri tapahtumiin, niin ole rohkeasti yhteydessä! Apologetiikka sen sijaan on kristinuskon puolustamista filosofisin, historiallisin ja tieteellisin argumentein. Mikään ei ole niin ihanaa kuin hyvä keskustelu maailmankatsomusten välillä.

Minulla on myös oma apologetiikkaa ja lupsakkaa totuuden etsintää käsittelevä blogi Kiviä kengässä sekä Youtube-kanava. Saa tykätä ja tilata!