Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajat koulutetaan ohjaamaan 7 - 14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien kerhoja. Kerhonohjaajat huolehtivat kerhojen ohjelmasta ja kerholaisten turvallisuudesta yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa.

Kerhonohjaajat ovat Hämeenkylän seurakunnan vapaaehtoisia avustajia. Kerhonohjaajia ohjaa ja koordinoi Hämeenkylän seurakunnan työntekijä, joka vierailee kerhossa kerran kuukaudessa.

Kerhonohjaajakoulutuksessa perehdytään varhaisnuorten kohtaamiseen, ohjelman järjestämiseen, turvallisuuteen ja vaikeiden tilanteiden ratkaisemiseen.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Virkavapaalla 30.6.2023 saakka.

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!