Isokoulu

Isokoulu on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat toimia isosena rippikouluissa.

Isokoulusta jää käteen uusia ystäviä sekä monenlaisia taitoja ja välineitä ihmissuhteisiin, ryhmänohjaukseen, kristittynä kasvamiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Isokoululaiset suunnittelevat ja toteuttavat rennon Iisimessun muutaman kerran kaudessa.

Isokoulu kokoontuu keskiviikkoisin  klo 19 Hämeenkylän kirkon seurakuntasalissa.

Isokouluun ilmoittaudutaan syyskuun aikana sähköisen asiointipalvelun kautta. Ilmoittaumisen tekee huoltaja luomalla käyttäjätunnuksen asiointipalveluun. Käyttäjätunnuksen luomiseen tarvitaan tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Asiointipalvelussa voi ilmoittautua samalla kertaa sekä isokouluun 2019-2020, sekä syksyn isoviikonloppuun 1.-3.11.2019. Isoviikonlopun leirimaksu on 45€.  Isoviikonloppuun viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.10. Ilmoittaudu tästä

Iisimessut syksyllä 2019 ke 2.10. ja 4.12. Hämeenkylän kirkossa.

Isoviikonloppu 1.-3.11.2019.  Isoviikonlopussa treenataan isosten ja apparien tehtäviä livenä. Leiri maksaa 45€.

Tervetuloa mukaan!

 

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Rippikoulutyö

Olen vain nöyrä pastorin alku. Saan hoitaa rippikoulupastorin tehtävää Hämeenkylän ihanassa seurakunnassa. Alkujaan tulen tuolta luvatusta muasta, Savosta. Tarkoitukseni on tuoda lupsakkuutta tänne etelän vilskeen keskelle. Ja siitähän kristinuskossakin on kyse: ilosanomasta! Ilosanoma siitä, mitä Jumala on tehnyt puolestamme, ja kuinka paljon Hän rakastaa meitä ja kutsuu yhteyteensä.


Intohimojani ovat musiikki ja apologetiikka. Musisoida tykkään yksin ja yhdessä ja jos haluat mukaan bändiin soittamaan eri tapahtumiin, niin ole rohkeasti yhteydessä! Apologetiikka sen sijaan on kristinuskon puolustamista filosofisin, historiallisin ja tieteellisin argumentein. Mikään ei ole niin ihanaa kuin hyvä keskustelu maailmankatsomusten välillä.

Minulla on myös oma apologetiikkaa ja lupsakkaa totuuden etsintää käsittelevä blogi Kiviä kengässä sekä Youtube-kanava. Saa tykätä ja tilata!

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.