Nuorten aikuisten toiminta keväällä 2020

Nuorten aikuisten toiminta on tarkoitettu 18-vuotissynttärinsä jo viettäneille.

Vantaan seurakunnissa seurataan kansallisia ohjeistuksia koronaepidemian ehkäisyssä ja kaikki ryhmätoiminta on peruttu toukokuun loppuun saakka.

Vaikka toimintaa on peruttu, on maalis-huhtikuussa erityisesti sunnuntaisin klo 16-19 mahdollisuus olla puhelimen välityksellä yhteydessä: Tuula p. 041 535 0264

 

Iisi-messut nuorille ja nuorenmielisille bändimusan kera ke 5.2., 4.3. ja 8.4. peruttu klo 19 Hämeenkylän kirkossa. Jatkot messun jälkeen.

Huom! Nuorten aikuisten lautapeli-iltapäivät maalis-toukokuulta on peruttu.

Nuorten aikuisten arki-illan retriitti ti 24.3. Hämeenkylän kirkolla on peruttu.

Lautapeli-iltapäivät jatkuvat ensi syksynä klo 16-18 kirkon nuortentilassa  Pelataan valinnan mukaan jotain lautapeliä, jutustellaan, juodaan kahvia ja nautitaan elämästä. Voit ilmoittaa tulostasi Tuulalle tekstarilla, niin varataan tarpeeksi pullaa. Jos haluat muistutuksen tapaamisista, laita viesti Tuulalle niin sinut liitetään lautapeli-iltapäivien viestiryhmään. 

Veisujen yö - veisumaraton pe-la 24.-25.4. läpi yön nuortentilassa, on peruttu.

 

Hyvää mieltä lähimmäiselle! Olisiko hyvä olla välillä Laupias samarialainen? Nuoret ja nuoret aikuiset käyvät ilahduttamassa laitoksissa asuvia laulamalla ja soittamalla. Keikat sovitaan aina paria viikkoa ennen. Jos haluat viestin tulevista keikoista, laita Tuulalle pyyntö saadaksesi ajantasaisen infon. Keväällä ei järjestetä vierailuja laitoksissa, syksyllä palataan asiaan.

Seurakunta järjestää taas normaaliin arkeen palaamisen jälkeen toimintaa nuorille aikuisille. Seuraa ilmoittelua!

 

enkeli maassa
Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.