Nuorten aikuisten toiminta

Nuorten aikuisten toiminta on tarkoitettu 18-vuotissynttärinsä jo viettäneille.

 

Voimaa luonnosta HUOM! ilta vaihdettu tiistaista torstaille vesisateen vuoksi eli to 10.9.  klo 18 alkaen Tremanskärrin luontopolulla, n.3,5km. Parkkipaikka on Vihdintien varressa Kalajärven kohdalla. Tietoja luontopolusta löytyy https://www.espoo.fi/luontopolut Tremansskärrin luontopolku. Luonnossa pysähdymme vaihtamaan kuulumisia , hiljennymme omien ajatusten ja Sanan äärellä. Lisätietoja varustuksesta ja Ilmoittautuminen Tuulalle viimeistään maanantaina 7.9. klo 18 mennessä. 

Lautapeli-iltapäivät jatkuvat ensi syksynä sunnuntaisin 13.9., 4.10., 18.10., ja 15.11. klo 16-18 kirkon nuortentilassa  Pelataan valinnan mukaan jotain lautapeliä, jutustellaan, juodaan kahvia ja nautitaan elämästä. Voit ilmoittaa tulostasi Tuulalle tekstarilla, niin varataan tarpeeksi pullaa. Jos haluat muistutuksen tapaamisista, laita viesti Tuulalle niin sinut liitetään lautapeli-iltapäivien viestiryhmään. 

Iisi-messut nuorille ja nuorenmielisille bändimusan 7.10. ja 2.12. klo 19.

Torstain teemaillat: 17.9. klo 19 Oikeudenmukaisuus elämässäni, mukana Tuula.                                                          5.11. klo 19 Eettinen Kristillisyys, mukana Katja-Maaria. Keskustellen, ihmetellen, sana vapaana soljuen -iltoja.

Hyvää mieltä lähimmäiselle! Olisiko hyvä olla välillä Laupias samarialainen? Nuoret ja nuoret aikuiset käyvät ilahduttamassa laitoksissa asuvia laulamalla ja soittamalla. Keikat sovitaan aina paria viikkoa ennen. Jos haluat viestin tulevista keikoista, laita Tuulalle pyyntö saadaksesi ajantasaisen infon.

 

enkeli maassa

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.