Nuorten toiminta

Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyö tarjoaa toimintaa kaikenikäisille nuorille. Toimintaa ohjaavat seurakunnan nuorisotyönohjaajat ja vapaaehtoiset nuoret.

 

Huom! Nuorten toiminta on katkolla. Vantaan seurakunnissa seurataan kansallisia ohjeistuksia koronaepidemian ehkäisyssä ja kaikki ryhmätoiminta on peruttu toukokuun loppuun saakka.

Nuorisotyönohjaajat ovat tavoitettavissa vaikka kevään ryhmätoiminta onkin peruttu. Voit soittaa, laittaa whatsappia tai voidaan jutella vaikka videopuhelun välityksellä. Nuorisotyönohjaajat ovat tavoitettavissa erityisesti näinä aikoina:

Maanantaisin klo 13-16, Tiina 050 557 2128

Torstaisin klo 17-20, Nea 050 518 7967

Sunnuntaisin klo 16-19, Tuula 041 535 0264

 

Nuorten avoimet  tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18-20.30 kirkon nuortentilassa.  Ohjelmassa lautapelejä, juttelua, pingistä, biljardia tai muuten vaan oleskelua. Ilta päättyy hartauteen. Nuorten avoimet on peruttu koko kevään ajalta!

Isokoulu on keväältä 2020 päättynyt.

 

Tervetuloa mukaan!

instagram: hamiksennuoret

 

 

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pyhäkouluista, nuorten toiminnasta tai rippikouluista. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, ole yhteyksissä! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.