Nuorten toiminta

Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyö tarjoaa toimintaa kaikenikäisille nuorille. Toimintaa ohjaavat seurakunnan nuorisotyönohjaajat ja vapaaehtoiset nuoret.

 

Nuorisotyönohjaajat ovat tavoitettavissa  Voit soittaa, laittaa whatsappia tai voidaan jutella vaikka videopuhelun välityksellä.

Tiina 050 557 2128,  Santeri 050 518 7967  ja  Tuula 041 535 0264

 

Nuorten avoimet  tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18-21 kirkon nuortentilassa.  Ohjelmassa lautapelejä, juttelua, pingistä, biljardia tai muuten vaan oleskelua. Ilta päättyy hartauteen. Nuorten avoimissa noudatetaan viranomaisten suosituksia; käsipesut, käsidesi, turvavälit ja kasvomaskit. Nuorten avoimet jatkuvat normaalisti, ellei tule uusia kokoontumisrajoituksia viranomaisilta.

Isokoulu keskiviikkoisin klo 19 seurakuntasalissa.

 

Tervetuloa mukaan!

instagram: hamiksennuoret

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.