Nuorten toiminta

Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyö tarjoaa toimintaa kaikenikäisille nuorille. Toimintaa ohjaavat seurakunnan nuorisotyönohjaajat ja vapaaehtoiset nuoret.

 

Nuorten avoimet  tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18-20.30 kirkon nuortentilassa.  Ohjelmassa lautapelejä, juttelua, pingistä, biljardia tai muuten vaan oleskelua. Ilta päättyy hartauteen 

Isokoulu  käynnistyi jo  syyskuun alussa,  ilmoittautuminen tapahtuu syyskuun loppuun mennessä sähköisen asiointipalvelun kautta. Ilmoittaumisen tekee huoltaja luomalla käyttäjätunnuksen asiointipalveluun. Käyttäjätunnuksen luomiseen tarvitaan tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Asiointipalvelussa voi ilmoittautua samalla kertaa sekä isokouluun 2019-2020, sekä syksyn isoviikonloppuun 1.-3.11.2019.  isoviikonlopun leirimaksu on 45€. Isoviikonloppuun viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.10. Ilmoittaudu tästä

Syksyn ensimmäinen iisimessu on ke 2.10. klo 19 Hämeenkylän kirkossa.

Ilmoittautuminen Maata näkyvissä festareille tästä! (Kaikki info löytyy ilmoittautumislomakkeesta!)

Tervetuloa mukaan!

instagram: hamiksennuoret

 

 

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pyhäkouluista, nuorten toiminnasta tai rippikouluista. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, ole yhteyksissä! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.