Musiikkitilaisuudet ovat nyt tauolla muiden yleisötapahtumien tapaan.

Normaalioloissa Hämeenkylässä on mahdollisuus harrastaa musiikkia kuorolaulun muodossa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin, joissa musiikki on läsnä. Tule tutustumaan kuorotoimintaamme ja seurakuntamme erikoisuutena aktiivisesti toimivaan Oopperakerhoon, joka on monessa suhteessa ainutlaatuinen. Mikäli sinulla on kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä!

Kevään 2020 konsertit kirkossa

Impro flow to 6.2. klo 19.

"Vähän kuin konsertti, mutta ilman rajoja. On vain alku ja loppu. Tule juuri sellaisena kuin olet. Tarjolla on musiikillinen tila, jonne saat tulla pysähtymään, kokemaan ja tutkistelemaan. Voit ottaa mukaasi torkkupeiton, tyynyn tai piirustusvälineet ja päiväkirjan." (H-P Heikkilä).
Hannu-Pekka Heikkilä ja Iiro Rantala musisoivat taustalla. Ovimaksu 5 e (teetarjoilu sis.)

 

Tämä ei todennäköisesti toteudu:

"Espanjalainen legenda" to 16.4. klo 19. Diplomikitaristi Janne Lehtinen. Ohjelma 10 e.

 

Myöskin seuraavien suhteen tulee seurata seurakuntien yleisiä ohjeita, jotka näillä näkymin ulottuvat toukokuun lopulle asti:

"Jo Karjalan kunnailla lehtii puut" -yhteislaulutilaisuus to 7.5. klo 19. Kanttori Hannu Lehtikangas laulattaa.

 

"Neljän kanttorin kevätkonsertti" su 24.5. klo 19 kirkkosalissa Hannu Lehtikangas, Hannu-Pekka-Heikkilä, Pekka Soranummi ja Hannu Niemelä. Lippu/ohjelma 15e.
 

Muuta toimintaa (Kaikki kokoontumiset kirkolla ovat nyt pysähdyksissä)

Hämeenkylän kirkon kuoron harjoitukset joka toinen tiistai klo 17.30 - 19 parittominen viikkoina. Kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola-Musikka.

Hämeenkylän kamarikuoro koostuu musiikin aktiiviharrastajista. Lisätiedot kanttori Hannu-Pekka Heikkilältä.

Laulun ystävät -yhteislaulutilanteet parittomilla viikoilla keskiviikoisin klo 14-15 Hämeenkylän kirkolla. Kanttori Hannu Lehtikangas.

Oopperakerho tutustuttaa seurakuntalaisia musiikki- ja näyttämötaiteisiin. Kerho ei peri jäsenmaksua. Kevätkauden seuraavat kerhoillat kirkon nuortentilassa keskiviikkoina 25.3. ja 27.5. klo 17.30 - 21. Iltojen aiheet ja vierailijat Kirkko ja kaupunki -lehdessä sekä kerhon nettisivustolla.

 

 

 

 

Hämeenkylän kamarikuoro
Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)