Musiikki

Hämeenkylässä on mahdollisuus harrastaa musiikkia kuorolaulun muodossa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin, joissa musiikki on läsnä. Tule tutustumaan kuorotoimintaamme ja seurakuntamme erikoisuutena aktiivisesti toimivaan Oopperakerhoon, joka on monessa suhteessa ainutlaatuinen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä kanttoreihin.

Oopperakerho tutustuttaa seurakuntalaisia musiikki- ja näyttämötaiteisiin. Kerho ei peri jäsenmaksua. Kerho kokoontuu keväällä 2023 ti 28.3. ja ja ti 30.5. klo 17.30.  Lisätietoja Oopperakerhon puheenjohtaja Sylvi Merta-Junkkarilta.

Hämeenkylän kirkon kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola. Kirkon kuoro kokoontuu joka toinen tiistai klo 17.30-19.00. Kokoontumiset tiistaisin parillisilla viikoilla. Kuoro avustaa säännöllisesti mm. seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Hämeenkylän kamarikuoro koostuu musiikin aktiiviharrastajista. Lisätiedot kanttori Hannu-Pekka Heikkilältä.

Laulun ystävät -yhteislaulutilanteita johtaa kanttori Hannu Lehtikangas.

Tarkempia tietoja toiminnasta löydät seurakunnan tapahtumakalenterista.

 

 

 

 

Hämeenkylän kamarikuoro

Ota yhteyttä

Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)