Muokattu 2.4.2020

Julkiset musiikkitilaisuudet tauolla muiden yleisötapahtumien tapaan.

Normaalioloissa Hämeenkylässä on mahdollisuus harrastaa musiikkia kuorolaulun muodossa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin, joissa musiikki on läsnä. Tule tutustumaan kuorotoimintaamme ja seurakuntamme erikoisuutena aktiivisesti toimivaan Oopperakerhoon, joka on monessa suhteessa ainutlaatuinen. Mikäli sinulla on kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä!

Keväälle aiotut 2020 konsertit, muut tilaisuudet ja kuorojen harjoitukset kirkossa on peruutettu:

"Espanjalainen legenda" to 16.4. klo 19. Diplomikitaristi Janne Lehtinen. Ohjelma 10 e.

"Neljän kanttorin kevätkonsertti" su 24.5. klo 19 kirkkosalissa Hannu Lehtikangas, Hannu-Pekka-Heikkilä, Pekka Soranummi ja Hannu Niemelä. Lippu/ohjelma 15e.

"Jo Karjalan kunnailla lehtii puut" -yhteislaulutilaisuus to 7.5. klo 19. Kanttori Hannu Lehtikangas laulattaa.

Oopperakerho tutustuttaa seurakuntalaisia musiikki- ja näyttämötaiteisiin. Kerho ei peri jäsenmaksua. Iltojen aiheet ja vierailijat Kirkko ja kaupunki -lehdessä sekä kerhon nettisivustolla. Alustavasti seuraavat kokoontumispäivät kirkon nuorisotiloissa ovat syyskaudella ke 23.9. ja 25.11. klo 17.30-21.

Hämeenkylän kirkon kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola-Musikka.

Hämeenkylän kamarikuoro koostuu musiikin aktiiviharrastajista. Lisätiedot kanttori Hannu-Pekka Heikkilältä.

Laulun ystävät -yhteislaulutilanteita johtaa kanttori Hannu Lehtikangas.

 

 

 

 

Hämeenkylän kamarikuoro
Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)