Muokattu 10.9.2020

Musiikkitilaisuuksia jälleen "livenä" eli elävänä Hämeenkylässä

Normaalioloissa Hämeenkylässä on mahdollisuus harrastaa musiikkia kuorolaulun muodossa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin, joissa musiikki on läsnä. Tule tutustumaan kuorotoimintaamme ja seurakuntamme erikoisuutena aktiivisesti toimivaan Oopperakerhoon, joka on monessa suhteessa ainutlaatuinen. Mikäli sinulla on kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä!

Oopperakerho tutustuttaa seurakuntalaisia musiikki- ja näyttämötaiteisiin. Kerho ei peri jäsenmaksua. Iltojen aiheet ja vierailijat Kirkko ja kaupunki -lehdessä sekä kerhon nettisivustolla. Alustavasti seuraavat kokoontumispäivät kirkon nuorisotiloissa ovat syyskaudella ke 23.9. ja 25.11. klo 17.30-21.
Keskiviikkona 23.9. vieraana oopperalaulaja Sauli Tiilikainen. Tervetuloa vanhat ja uudet kerhon toiminnasta kiinnostuneet!

Keskiv. 25.11. kokoonnutaan kirkkosaliin katsomaan Olli Kortekankaan monologioopperaa "Oma vika" Sauli Tiilikaisen aiheesta ja hänen itsensä esittämänä. Ooppera katsellaan DVD:ltä mutta esittäjä on lupautunut tulemaan paikalle ja kertomaan oopperan synnyn taustoja.

Hämeenkylän kirkon kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola-Musikka. Kirkon kuoro kokoontuun joka toinen tiistai klo 17.30-19.00. Ensimmäinen kokoontuminen oli ti 8.9. Seuraava kokoontuminen ti 22.9. Parittomat viikot. Kuorolaulusta kiinnostuneet voivat tulla mukaan syksyn mittaan.

Hämeenkylän kamarikuoro koostuu musiikin aktiiviharrastajista. Lisätiedot kanttori Hannu-Pekka Heikkilältä.

Laulun ystävät -yhteislaulutilanteita johtaa kanttori Hannu Lehtikangas.

Konsertteja:

Helsingin Palokunnan Soittokunnan isänpäivän konsertti kirkossa 8.11.2020 ON PERUTTU JA SIIRRETTY KORONAN JÄLKEISEEN AIKAAN...

Neljän kanttorin joulukonsertti ma 14.12. klo 19. Ohjelma 15 E.

Raskaimmat joululaulut -konsertti past. Miika Koistisen kokoaman projektibändin johdolla la 19.12. klo 18 Hämeenkylän kirkossa.

 

 

 

 

Hämeenkylän kamarikuoro

Ota yhteyttä

Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)