Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

SYKSY 2019

Ohjelmaa perheiden kirkkohetkien yhteydessä

su 29.9. enkelien päivänä

su 1.12. adventtitapahtumassa

Katso lisäinfoa täältä.

Teemaillat

Syyskaudella on mahdollisuus kokoontua yhteen avointen teemailtojen merkeissä. Iltojen aiheet vaihtelevat ja niiden on tarkoitus tuoda iloa ja virkistystä arjen keskelle. Teemaillat järjestetään Lammaskuja 2 A:n tilassa klo 17.30-19.30.

Syksyn teemaillat ovat:

to 12.9. Naistenilta. Luvassa sielun ja ruumiin hemmottelua.

to 10.10. Perheen parhaaksi - perheneuvonnan vierailu. Asiaa jaksamisesta ja parisuhteen vaalimisesta.

to 7.11. Isien ja lasten ilta. Isänpäivän alla vietetään toiminnallista iltaa, johon kutsutaan erityisesti isiä, isovanhempia, kummeja yhdessä lasten kanssa.

Tervetuloa!

La 9.11. Isänpäiväbrunssi

Isänpäivän aattona Hämeenkylän kirkolla katetaan pöydät kauniiksi ja herkutellaan brunssipöydän ääressä klo 10-13. Brunssin hinta aikuisilta 10e, lapsilta 5e. Klo 11 kirkkosalin puolella pääsee nauttimaan tuutulaulukonsertista.  Ilmoittautuminen brunssille 6.11. mennessä, jotta osaamme varautua tulijamäärään. Ilmoittautumisohjeet päivittyvät näille sivuille myöhemmin.

Ma 18.11. Lasten oikeuksien konsertit

Viikko alkaa marraskuun pimeässä iloisen musiikin tahdissa, kun Pekka Laukkarinen duo laulattaa lapsia ja lapsiryhmiä. Tervetuloa maksuttomiin konsertteihin Hämeenkylän kirkolle klo 9 ja 10!

Kesäkerho
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)