Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

KEVÄT 2020

Vanhemmuuden ilta Yhteisvastuulle to 27.2.

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys suunnataan vanhemmuuden tukemiseen. Tule helmikuun lopussa kirkolle teeman merkeissä. Ilta toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Tapahtuma alkaa klo 18. Tervetuloa!
 

Äitien ja tyttärien päivä la 7.3.

Nyt on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa hyvän ohjelman, työpajojen, herkullisen ruoan ja hiljentymisen merkeissä. Mukaan voi ilmoittautua myös yksin tai vaikka ystävän kanssa. Päivän ohjelma klo 11-15 välillä. Tervetuloa rentoutumaan! Pääset ilmoittautumaan tästä.


Pääsiäisaskarteluilta to 26.3.

Avoin askarteluilta Lammaskuja 2 A: ssa! Virittäydy juhlan tuntuun ja tee pääsiäiskortit- ja koristeet itselle ja tutuille. Materiaalimaksu 2 e/hlö. Askartelut aloitetaan klo 17.30.

 

Palmusunnuntain perhetapahtuma

Palmun lehvät nousevat korkealle, kun huhtikuussa iloitaan gospelmessun tahtiin ja vietetään kivaa sunnuntaita perheiden tapahtumassa. Tarjoilua ja ohjelmaa lapsille. Tapahtuma klo 10-13.
 

KESÄ 2020

Koululaisten kesäkerho 1.-17.6.

Perinteinen kesäkerho pienille koululaisille tulee taas! Ilmoittautumislinkki ilmestyy myöhemmin talvella näille sivuille ja ilmoittautua voi 1.3. alkaen.

 Kesäkerho toimii kirkolla arkisin klo 9-15. Luvassa retkipäivä ja rentoa, ohjelmallista kesänviettoa kirkolla. Mukaan voi ilmoittautua koko ajaksi tai viikko kerrallaan. Kesäkerhomaksu 185 e koko ajalta, 70 e viikko kerrallaan (viimeinen lyhyt viikko 45 e).

Muusta kesätoiminnasta voit seurata ilmoittelua kevään aikana.

Kesäkerho
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)