Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

KEVÄT 2019

 

Su 3.3. Laskiaisrieha

Ennen paastonajan alkua herkutellaan ja vietetään hauskaa sunnuntaipäivää kirkolla Yhteisvastuun hyväksi. Perheiden laskiaisriehassa maistuvaa ruokaa (5e lapset, 8e aikuiset), ongintaa, hiustenletitystä ja ulkoleikkejä. Talvisella pakkassäällä tehdään myös lumiveistoksia. Tervetuloa koko perhe!


Su 14.4. Palmusunnuntain perhetapahtuma

Perinteinen perhe- ja lähetystapahtuma palmusunnuntain hengessä. Bändisäestetty afrikkalainen gospelmessu ja pääsiäisaskartelua. Koko perheen tapahtuma - tervetuloa!


Ma 20.5. Perheiden kevätjuhla-aamu

Perhekerhojen kevätkauden yhteinen päätös kirkon pihalla. Auringon helliessä grillailemme ja leikimme Hämeenkylän kirkon etupihalla. Sateen sattuessa ohjelmaa sisällä. Mukavaa yhdessäoloa kaikkien kerhojen voimin.  Sydämellisesti tervetuloa!

 

3.-19.6. Koululaisten kesäkerho

Jokavuotinen koululaisten kesäkerho on suunnattu pienille koululaisille (1.-3. luokan päättävät lapset). Kerho kirkolla ma-pe klo 9-15. Luvassa monenlaista kesäistä tekemistä ja  mm. retkipäivä. Kesäkerhoa ohjaavat lastenohjajaat apunaan isoset. Voit ilmoittaa lapsesi koko ajaksi tai viikko kerrallaan. Maksu koko ajalta 185e, viikko kerrallaan 70e. Viimeinen viikko (3 päivää) 45e. Sitovat ilmoittautumiset 10.5. mennessä TÄÄLLÄ. Vietetään yhdessä mahtava kesäloman alku!


3.-4.8. Laatuaikaa -perheleiri

Lomakauden lopussa on mahdollisuus lähteä yhden yön reissuun Lohjalle ja ottaa aikaa oman perheen hoitamiselle. Mistä te olette onnellisia ja kiitollisia? Mikä on teille tärkeää perheenä? Mitä anteeksianto tarkoittaa teille? Saamme vuorokauden aikana pohtia teemoja tekemisen, taiteilemisen ja yhdessäolon myötä. Sunnuntaina vietämme leirikirkkoa ja näemme Vivamon Raamattukylän uutuusnäytelmän 77X. Näytelmä kertoo perheestä, joka kohtaa vaikeuksia. Raamattukylästä esityksestä kerrotaan: ”Näytelmä on kuvaus siitä, miten sama usko, jonka varassa edelliset sukupolvet ovat eläneet, kantaa edelleen. Jumala on antanut meille anteeksi. Samaan kutsutaan meitäkin.” Leirin hinta 70 e lapsilta (4v. ja isommat) ja 90 e aikuisilta (yli 12v.) - hinta sisältää kuljetukset, täysihoidon, teatterilipun ja leiriohjelman. Mukaan mahtuu n. 30 henkilöä.  Ilmoittautumiset 19.6. mennessä TÄÄLLÄ. Lisätietoja Jarnalta.

Kesäkerho
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)