Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

KEVÄT 2019

Kamalat äidit -vertaisryhmä 7.5. alkaen

Vapaalan seurakuntatalolla aloittaa murrosikäisten lasten äideille tarkoitettu vertaisryhmä toukokuun alussa.  Kamalat äidit-ryhmä on tarkoitettu kaikille teinien äideille, jotka haluavat jutella muiden äitien kanssa. Luottamuksellisessa ryhmässä voi jakaa huoliaan ja ilonaiheitaan. Vertaisryhmän tarkoituksena on voimannuttaa ja tukea kunkin omanlaista vanhemmuutta.

Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on tiistaina 7.5.2019 klo  18-19.30. Ryhmä kokoontuu seitsemän kertaa, aikataulu ja sisällöt käydään läpi ensimmäisessä tapaamisessa. Osallistumismaksua ei ole, mutta sitoutumista ryhmään toivotaan.  Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita ilmoittautumaan mukaan. Ryhmää ohjaavat NNKY:n kouluttamat kokemusasiantuntijat Annukka Kalske ja Heidi Viitanen. Ilmoittautumiset Jarnalle 30.4. mennessä.

 

Ma 20.5. Perheiden kevätjuhla-aamu

Perhekerhojen kevätkauden yhteinen päätös kirkon pihalla. Auringon helliessä grillailemme ja leikimme Hämeenkylän kirkon etupihalla. Sateen sattuessa ohjelmaa sisällä. Mukavaa yhdessäoloa kaikkien kerhojen voimin.  Sydämellisesti tervetuloa!

 

3.-19.6. Koululaisten kesäkerho

HUOM! Lyhyellä juhannusviikolla on tilaa (17.-19.6.) muutamalle lapselle, muuten kesäkerho on täynnä!

Jokavuotinen koululaisten kesäkerho on suunnattu pienille koululaisille (1.-3. luokan päättävät lapset). Kerho kirkolla ma-pe klo 9-15. Luvassa monenlaista kesäistä tekemistä ja  mm. retkipäivä. Kesäkerhoa ohjaavat lastenohjajaat apunaan isoset. Voit ilmoittaa lapsesi koko ajaksi tai viikko kerrallaan. Maksu koko ajalta 185e, viikko kerrallaan 70e. Viimeinen viikko (3 päivää) 45e. Sitovat ilmoittautumiset 10.5. mennessä. Vietetään yhdessä mahtava kesäloman alku!

3.-4.8. Laatuaikaa -perheleiri

Lomakauden lopussa on mahdollisuus lähteä yhden yön reissuun Lohjalle ja ottaa aikaa oman perheen hoitamiselle. Mistä te olette onnellisia ja kiitollisia? Mikä on teille tärkeää perheenä? Mitä anteeksianto tarkoittaa teille? Saamme vuorokauden aikana pohtia teemoja tekemisen, taiteilemisen ja yhdessäolon myötä. Sunnuntaina vietämme leirikirkkoa ja näemme Vivamon Raamattukylän uutuusnäytelmän 77X. Näytelmä kertoo perheestä, joka kohtaa vaikeuksia. Raamattukylästä esityksestä kerrotaan: ”Näytelmä on kuvaus siitä, miten sama usko, jonka varassa edelliset sukupolvet ovat eläneet, kantaa edelleen. Jumala on antanut meille anteeksi. Samaan kutsutaan meitäkin.” Leirin hinta 70 e lapsilta (4v. ja isommat) ja 90 e aikuisilta (yli 12v.) - hinta sisältää kuljetukset, täysihoidon, teatterilipun ja leiriohjelman. Ilmoittautumiset 19.6. mennessä TÄÄLLÄ. Lisätietoja Jarnalta.

Kesäkerho
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)