Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.


KESÄ 2020

Koululaisten kesäkerho 1.-17.6.

Perinteinen kesäkerho pienille koululaisille tulee taas! Ilmoittaudu 1.3. alkaen mukaan täällä.

 Kesäkerho toimii kirkolla arkisin klo 9-15. Luvassa retkipäivä ja rentoa, ohjelmallista kesänviettoa kirkolla. Mukaan voi ilmoittautua koko ajaksi tai viikko kerrallaan. Kesäkerhomaksu 185 e koko ajalta, 70 e viikko kerrallaan (viimeinen lyhyt viikko 45 e).
 

Muutokset mahdollisia.

Kesäkerho
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)