Jumalanpalvelukset

Lapset ovat tärkeä osa jokaista jumalanpalvelusta.  Tule kanssamme valmistelemaan ja toteuttamaan kirkkohetkiä. Lämpimästi tervetuloa perheet ja lapsiryhmät!

SYKSY 2019

Ke 7.8. Kouluun lähtevien siunaaminen

Ekaluokkalaiset ja isommat lapset siunataan alkavaan kouluvuoteen Hämeenkylän kirkossa klo 18. Kirkolla pääsee tutustumaan myös kerhotoimintaan. Koko perhe on tervetullut!

Su 29.9. Enkelien päivän vauvakirkko

Syyskuun viimeisenä sunnuntaina vietetään mikkelinpäivää eli enkelien omaa sunnuntaita. Kirkolla on enkelipuuhaa klo 14 alkaen sekä vauvakirkko klo 15. Puolituntisen kirkkohetken jälkeen herkutellaan soseilla. Tarjolla myös muuta naposteltavaa.

Su 27.10. Mukulamessu "Syysylistys"

Mukulamessu on jumalanpalvelus, jossa pienellä ihmisellä on hyvä olla. Lokakuun kirkkohetkessä kiitetään syksystä ja elämästä. Toteuttajajoukossa on paikka juuri sinulle - seuraa ilmoittelua ja tule mukaan rakentamaan jumalanpalvelusta! Jumalanpalvelus alkaa klo 15.

Su 1.12. Ensimmäisen adventin perhekirkko

Joulukuun ensimmäisenä päivänä avataan joulukausi ja sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä. Tule mukaan perhekirkkoon ja koko perheen tapahtumaan klo 10-13!

Ti-to 3.-5.12. Lasten joulukirkot

Jokavuotiset lasten omat joulukirkot järjestetään ti 3.12. ja ke 4.12. klo 9.15 ja 10.15 sekä to 5.12. klo 9.15. Tervetuloa perheet ja lapsiryhmät! Ryhmien ilmoittautumiset etukäteen Jarnalle.

La 14.12. Lasten kauneimmat joululaulut

Perheen pienimpien rakkaimpia joululauluja lauletaan koko perheen tilaisuudessa. Lauantai-iltapäivän lauluhetki kestää n. 45 min. Tervetuloa!

Ti 24.12. Perheiden aattohartaus

Perinteinen joulukuvaelma ja tutut laulut kutsuvat jouluaattona kirkolle klo 14. Tervetuloa tunnelmoimaan! Jos haluat esiintyä kuvaelmassa, ilmesty kirkolle ma 23.12. klo 12 - silloin on kuvaelman harjoitukset.

 


 

Pääsiäiskirkko