Päiväkerho

Päiväkerhot ovat seurakunnan aamupäivätoimintaa 3 - 6 -vuotiaille lapsille. Kerhossa lapsen on hyvä tutustua maailmaan kodin ulkopuolella turvallisten aikuisten kanssa. Kerhossa toimitaan lasten ehdoilla yhdessä touhuten.

TOIMINNASTA

Päiväkerhossa lapsi oppii ryhmässä toimiessaan sosiaalisia taitoja. Leikki, laulut ja kädentyöt kuuluvat kerhon ohjelmaan. Lapselle suodaan mahdollisuus myös hiljaisuuteen ja rauhoittumiseen. Rukous ja kristinuskon teemat ovat luonteva osa kerhoarkea.

PÄIVÄKERHO KEVÄÄLLÄ 2019

  • Vapaalan seurakuntatalo (Ilpolankuja 2) , ke ja pe klo 9-11.30. Kevään  kerhokausi alkaa ke 16.1. Kausi päättyy pe 1.6.

Poikkeusajoista tiedotetaan kerholaisten perheille hyvissä ajoin. Kerhoon otetaan mukaan omat eväät.

HAKUINFO 2019

Voit kysellä paikkaa kerhosta pitkin kautta suoraan työntekijöiltä. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse Jarnalle. Ilmoittaututuessa kerro lapsen nimi, osoitetiedot, huoltajan tiedot ja osallistuuko lapsi molempina päivinä. Lisätietoja lastenohjaaja Merja Leppäseltä ja pastori Jarna Wikströmiltä. Syksyn 2019 ryhmä muodostetaan kevään aikana tulleiden ilmoittautumisten pohjalta. Ryhmä perustetaan, jos mukana on vähintään seitsemän lasta.

PÄIVÄKERHOMAKSUT

  • 1 kerta/viikko, 55 euroa (koko kausi)
  • 2 kertaa/viikko, 108 euroa (koko kausi)
  • Kertamaksu, 5 euroa (käteismaksu)

 

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)