Päiväkerho

Päiväkerhot ovat seurakunnan aamupäivätoimintaa 3 - 6 -vuotiaille lapsille. Kerhossa lapsen on hyvä tutustua maailmaan kodin ulkopuolella turvallisten aikuisten kanssa. Kerhossa toimitaan lasten ehdoilla yhdessä touhuten. 

TOIMINNASTA
 

Päiväkerhossa lapsi oppii ryhmässä toimiessaan sosiaalisia taitoja. Leikki, laulut ja kädentyöt kuuluvat kerhon ohjelmaan. Lapselle suodaan mahdollisuus myös hiljaisuuteen ja rauhoittumiseen. Rukous ja kristinuskon teemat ovat luonteva osa kerhoarkea.

Päiväkerhotoiminta on maksutonta 1.8.2019 alkaen.

PÄIVÄKERHO

  • Vapaalan seurakuntatalo (Ilpolankuja 2) , ke ja pe klo 9-11.30. Mahdollinen ryhmä käynnistyy vuodenvaihteessa.

Poikkeusajoista tiedotetaan kerholaisten perheille hyvissä ajoin. Kerhoon otetaan mukaan omat eväät.

HAKUINFO

Voit kysellä paikkaa kerhosta pitkin kautta suoraan työntekijöiltä. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse Jarnalle. Ilmoittaututuessa kerro lapsen nimi, osoitetiedot, huoltajan tiedot ja osallistuuko lapsi molempina päivinä. Lisätietoja Jarnalta.

Ryhmä on mahdollista perustaa kysynnän mukaan. Ryhmän minimikoko on seitsemän lasta.

 

 

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)