Nimikkolähetti Tiina Virtanen

Medialähetystyötä Hollannissa.

Nimikkolähettimme Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Tiina Virtanen on medialähetystyön konkari. Hän oli ensimmäistä kertaa Sansan palveluksessa jo vuosina 1985–1996. Hän työskenteli ensin TWR:n Euroopan-toimistossa Hollannissa, jonka jälkeen ICMC-konferenssissa Englannissa ja TWR:n toimistossa Monacossa. Sittemmin hän on toiminut myös SAT-7:n palveluksessa Kyproksella, Kylväjän lähetystyöntekijänä Mongoliassa ja viime vuodet Sansan materiaalikoordinaattorina.

– Olen jo lapsesta saakka ollut innokas menemään, tekemään ja olemaan monessa mukana – ja näin siinä sitten on käynyt, Tiina toteaa hymyillen tähänastisesta työurastaan.

Tammikuussa 2018 Tiina Virtanen lähti kolmen vuoden työkaudelle TWR-Euroopan Media Services -osaston tehtäviin Hollannin Barneveldiin. Kansainväliseen tiimiin oli jo jonkin aikaa etsitty lähetystyöntekijää hallinnollisiin tehtäviin. Lähtöpäätös syntyi melko nopeasti, kun TWR:n tarpeet sekä Tiinan työkokemus ja kutsumus kohtasivat.


– Olen todella innostunut, sillä koen, että pitkä työkokemukseni sekä Sansassa että TWR:llä aiemmin on valmistanut minua tähän. Medialähetystyössä on hienoa kuulla ja lukea kuuntelijoiden ja katsojien palautteita ja todistuskertomuksia. Niitäkin olen paljon käsitellyt Sansassa. Palautteiden saamiseksi työalueilta Sansaan on paljon ikään kuin piilossa olevaa työtä, jota ilman ei medialähetystyön tuloksista kuultaisi.

Tiinan rukous on, että mahdollisimman moni kokisi medialähetystyön – ja siihen välttämättä sisältyvän toimistotyön – tärkeäksi. Sansan yhteistyökumppani, maailmanlaajuinen medialähetysjärjestö TWR (Trans World Radio) lähettää ilosanomaa Jeesuksesta yli 230 kielellä ja murteella. TWR-Euroopan kustantamia ohjelmia kuunnellaan Euroopassa, Venäjällä, Keski-Aasiassa ja Lähi-idässä.

(Kuva: Tiina Virtasen kuva-arkisto.)
(Kuva: Tiina Virtasen kuva-arkisto.)