Kansainvälinen vastuu ja lähetys

Lähetystyötä eivät tee vain lähetystyöntekijät. Jokainen seurakuntalainen voi olla mukana lähetystyössä tukemalla lähettien työtä ja rukoilemalla heidän työnsä puolesta.

Lähetysrengas

Renkaaseen liittyminen ei maksa mitään. Saat kuulumisia kirjeenä tai sähköpostilla muutaman kerran vuodessa. Lähetysrenkaaseen liittyäksesi, ota yhteyttä lähetyssihteeriin.

Postimerkki- ja postikorttikolehti

Hämeenkylän kirkon aulassa on keräyslaatikko postimerkeille ja -korteille lähetystyön tukemiseksi. Ohje: Jätä postimerkin ympärille taustaa noin sentin verran. Laita postikortit laatikkoon kokonaisina.

Tapahtumat

Kristinusko globaalissa maailmassa -luennot. (Katso ajankohdat aikuistyön kohdalta)

Loppiaisen messu ja lähetysjuhla su 6.1. klo 10. Lähetysjuhlassa pastori Ilkka Rytilahti kertoo Kansanlähetyksen tekemästä lähetystyöstä.

Palmusunnuntain afrikkalainen perhemessu ja lähetysmyyjäiset su 14.4. klo 10-13 kirkolla.

Lähetyspiirit kevät 2019

Pähkinärinteen lähetyspiiri

Ke 16.1. alkaen, parittomat
viikot, klo 18. Lammaskuja 2 B.

Kenian lähetyspiiri

To 17.1. alkaen, parittomat viikot,
klo 11. Vapaalan seurakuntatalossa os. Ilpolankuja 2.

Lähetyspiireissä vierailijat kertovat kokemuksiaan lähetystyöstä. Piirit järjestävät myös muutaman kerran vuodessa myyjäiset lähetystyön tukemiseksi.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.