Muokattu 2.4.2020

Kansainvälinen vastuu ja lähetys, kevät 2020

Lähetystyötä eivät tee vain lähetystyöntekijät. Jokainen seurakuntalainen voi olla mukana lähetystyössä tukemalla lähettien työtä ja rukoilemalla heidän työnsä puolesta.

Lähetysrengas

Renkaaseen liittyminen ei maksa mitään. Saat kuulumisia kirjeenä tai sähköpostilla muutaman kerran vuodessa. Lähetysrenkaaseen liittyäksesi, ota yhteyttä lähetyssihteeriin.

Postimerkki- ja postikorttikolehti

Hämeenkylän kirkon aulassa on keräyslaatikko postimerkeille ja -korteille lähetystyön tukemiseksi. Ohje: Jätä postimerkin ympärille taustaa noin sentin verran. Laita postikortit laatikkoon kokonaisina.

Tapahtuma ja lähetysmyyjäiset eivät toteudu seurakunnan tiloissa eivätkä seurakunnan työntekijät ole niissä mukana:

Lähetysmyyjäiset su 5.4. noin klo 11.30 alkaen palmusunnuntain messun jälkeen. Myynnissä käsitöitä, leivonnaisia yms. Ohjelmaa lapsille klo 13 saakka.

Pähkinärinteen lähetyspiiri kokoontuu kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18 alkaen 5.2., 19.2 jne. parillisilla viikoilla.
seurakunnan toimitilassa osoitteessa Lammaskuja 2 B.

Kenian-lähetyksen piiri torstaisin parittomilla viikoilla klo 11 Vapaalan seurakuntatalossa os. Ilpolankuja 2. (Helmikuun13. ja 27. päivä ja niin edelleen).

Lähetyspiireissä vierailijat kertovat kokemuksiaan lähetystyöstä. Piirit järjestävät myös muutaman kerran vuodessa myyjäiset lähetystyön tukemiseksi.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.