Café Pähkinän vastuulliset lahjakortit

Café Pähkinän vastuullisilla lahjakorteilla rahoitetaan diakonista avustustoimintaa.

Keräyksen kautta on mahdollista hankkia apua tarvitsevalle ihmiselle tai perheelle lahjakorttina esim. siivous, paikka lapsiparkissa, laulu, kukka tai ruokailu yhteisen pöydän lounaalla. Kertalahjoituksen voi tehdä MobilePaylla nroon 38303 tia maksamalla halutun summan tilille Nordea FI31 1578 3007 1011 93. Kirjoita viestikenttään tuote, jonka lähimmäisellesi lahjoitit.  Me kirjoitamme korttiin seuraavan esimerkkitekstin: Tämän kukan sinulle lahjoitti Marjukka. Kiitos!

Lahjoita jouluruokaa koko vuodeksi!

10e/20e/30e

Lahjoittamalla 20e tarjoat lounaan 11 lähimmäisellesi oman seurakunnan alueella. Hämeenkylän seurakunnan Yhteisten pöydän lounas kokoaa viikottain salin täyteen eri elämäntilanteissa olevia ruokailijoita. Tarjottu hävikkiruoka-annos maksaa seurakunnalle 1,70e.

 

Anna lahjaksi kukka!

5e

Antamalla lahjaksi kukan, levität ympärillesi välittämistä ja iloa. Kun lahjoitat 5e kukkalahjan, Hämeenkylän seurakunnan työntekijät hoitavat sen perille kotiseurakunnan alueella asuvalle ystävälle.

Lahjoita laulu

Laululahjasta jää ainutlaatuinen muisto vastaanottajalle. Lahjoita laulu tai musiikkielämys lähimmäisesi kotiovelle tai palvelutaloon vietynä. Jos haluat lahjoittaa laulamalla tai soittamalla, ota yhteyttä sähköpostilla hameenkylan.seurakunta@evl.fi . 

Lahjoita kotisiivous! 

30e/50e

Ilahduta siivouslahjakortilla! Siivous on merkityksellisä työtä hyvinvoinnin eteen. Ammattisiivooja ilahduttaa siivoamalla lähimmäisesi kodin. Yksittäinen ammattilaisen tekemä kotisiivous maksaa 90-140e, riippuen asunnon koosta. Me etsimme avulle oikean kohteen.

Lahjoita paikka Café Pähkinän lapsiparkkiin!

10e/20e/30e

Lahjoita seimipaikka lapsiparkkiin Café Pähkinään! 10e summalla katetaan lapsiparkin työntekijän tunnin palkka ja tarjotaan turvalliset kädet lapselle siksi aikaa, kun vanhempi käy asioilla. Lapsiparkkiin vanhempi voi tuoda 3-7 vuotiaan lapsen.

 

Café Pähkinän vastuulliset lahjakortit