Retket aikuisille

 

KEVÄT 2019

Hanko-Raasepori päiväretki la 25.5.

Tule mukaan rennolle retkelle kohti Suomen etelää!

Lähdemme retkelle Hämeenkylän kirkolta klo 9. Suuntaamme kohti Hankoa, mutta pysähdymme matkalla ihailemaan jo Raaseporin linnaa. Syömme Hangossa saaristolaispöydästä lounaan klo 12, jonka jälkeen voi omatoimisesti nauttia Hangon tunnelmasta. On mahdollista mm. käydä Hanko Regatta Spa:ssa kylpemässä, kulkea luontopolkuja pitkin tai tehdä jotain muuta mukavaa! Päätämme Hangon retken yhteisellä kahvihetkellä n. klo 16.45, jonka jälkeen lähdemme paluumatkalle kohti Hämeenkylää. Olemme kirkolla takaisin n. klo 19.

 

Retki maksaa 50 euroa, sisältäen bussikuljetuksen, vierailun Raaseporin linnassa ja saaristolaispöydän. Omalla kustannuksella muut huvit ja kahvit. (mm. kylpylä maksaa 15e eläkäläiset, 25e aikuiset.)

 

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon, puh: 09 830 6450, viimeistään 17.5.

 

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.