Lahjoita mulle huominen

Pandemia on koetellut lapsia ja nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Anna nuorille valoisampi tulevaisuus – lahjoita Yhteisvastuukeräykseen.

Lahjoita täällä Hakunilan seurakunnan keräykseen!

Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePaylla numeroon 10197.

 

Iloa ja toivoa -kahvi

Hakunilan seurakunnan oma kahvi on vihdoin täällä! Yhteisvastuun hyväksi myynnissä 6.2. alkaen rekolalaisen Black Bean Roasteryn tummaa sekä keskipaahtoista kahvia. 200 g paketin hinta on 10 euroa, ja se menee lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen.

Kahvia voi ostaa Hakunilan kirkolta kirkkoherranvirastosta ma-to klo 9-14. Kahvi maksetaan noudettaessa käteisellä tai MobilePaylla 10197.

Lahjoita lämpöä!

Tekemällä 20 euron suuruisen lahjoituksen lahjoitat lähimmäiselle lämpimät, Hakunilan Käsillä hyvää -ryhmän neulomat villasukat! Diakoniatyöntekijämme toimittavat sukat eteenpäin yhteistyössä alueemme toimijoiden kanssa. Lahjoita Hakunilan seurakunnan keräykseen, ja kerro sen jälkeen villasukkalahjoituksestasi meille sähköpostilla hakunilan.seurakunta@evl.fi.

Ystävänpäivän aaton sävellahja

Sunnuntaina 13.2. klo 15 Hakunilan seurakunnan Facebook-sivulla kanttorimme Sini ja Tuomas toteuttavat etukäteen valittuja musiikkitoiveita! Toiveita voi esittää 8.2. mennessä sähköpostilla sini.nikku@evl.fi. Kanttorit ottavat yhteyttä toiveita esittäneisiin. Toteutuneen toiveen hintana on lahjoitus Yhteisvastuulle. Lisäksi lähetyksen aikana katsojat voivat lahjoittaa Hakunilan seurakunnan keräykseen sekää sekä haastaa ystäviään mukaan. Sävellahja löytyy tallenteena täältä

Hakunilan 19. Musiikkiviikko

Viikko 10 on perinteisesti Hakunilassa Musiikkiviikko. Tänä vuonna ohjelmassa mm. muskarimessu, barokkimessu, hiljaisia rukouslauluja, jazzvirsiä, kantelemusiikkia ja klassista sekä popimpaa laulumusiikkia. Musiikkiviikon tilaisuuksissa tuetaan Yhteisvastuukeräystä kolehdein ja ohjelmatuotoin. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tarkempia tietoja löydät täältä.

 

Pojan kasvot ja maskina suun ja nenän edessä teksti lahjoita mulle huominen

60 % keräystuotosta ohjataan Kirkon Ulkomaanavun työn kautta kehittyvien maiden auttamiseen. Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston avulla pystytään käynnistämään ja toteuttamaan hätäaputoimenpiteitä kehittyvien maiden humanitaarisissa katastrofeissa. Avustustarpeiden syyt ovat useimmiten luonnonkatastrofit (kuivuus, tulvat, myrskyt, maanjäristykset), poliittiset selkkaukset seurannaisvaikutuksineen tai äkilliset onnettomuudet.

20 % keräystuotosta jää keräävälle seurakunnalle ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön sekä diakonia-avustuksiin.

20 % ohjataan Lasten ja nuorten keskukselle, joka kehittää muun muassa etsivän nuorisotyön Saapas-toimintaa tarjoten lisää turvallisia aikuisia nuorten arkeen. Valtakunnallisesti toimivan NettiSaappaan vapaaehtoiset hakeutuvat nuorten luo sosiaalisessa mediassa ja tarjoa- vat tarvittaessa keskusteluapua. Saappaan uusin toimintamuoto on koulujen kanssa yhteistyössä kehitettävä KouluSaapas.