19.3.2020

Väliaikaisia muutoksia Hakunilan seurakunnassa

Kirkon tehtävä myös poikkeusoloissa on luoda lohtua ja toivoa sekä auttaa hädässä olevia. Valmiuslain voimassa ollessa turvaamme Hakunilan seurakunnassa osaltamme erityisryhmien hyvinvointia ja suojaamme tartunnalta kaikkein heikoimmassa asemassa olevat.

Sanajumalanpalvelus toimitetaan sunnuntaisin klo 12. Piispojen ohjeiden mukaisesti seurakunta ei voi olla läsnä kirkossa, mutta seurakunta voi osallistua jumalanpalvelukseen Facebookin kautta. Jumalanpalvelus lähetetään FB livenä Hakunilan seurakunta -sivulla.

Arkihartaudet toteutetaan myös FB livenä. Maanantaisin klo 11 Maanantaikirkko ja klo 18 Luottamuksen rukoushetki, keskiviikkoisin klo 12 Musiikkihetki, torstaisin klo 18 iltakirkko ja perjantaisin klo 12 Keskipäivän rukoushetki. 

Hakunilan seurakunnan kirkot ovat auki yksityiseen hiljentymiseen Hakunilassa ma-ke klo 9–12 ja to klo 16–19, Länsimäessä pe klo 9–12 sekä su Hakunilassa sanajumalanpalveluksen jälkeen klo 13–15. Kirkossa ei voi olla yli 10 ihmistä samaan aikaan.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-to klo 9–14, päivystävä pappi on paikalla klo 10–14. Paikan päälle voi tulla, mutta suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse 09 8306500 tai sähköpostilla hakunilan.seurakunta@evl.fi. 

Ryhmätoiminta, konsertit, yhteisöruokailut ja rippikoulutapaamiset ovat tauolla toukokuun loppuun asti.

Koulujen ollessa suljettuina, iltapäiväkerhot on tauolla 18.3.–13.4. Iltapäiväkerhon tarpeesta neuvotellaan koulun ja vanhempien kanssa. 

Kasteisiin ja vihkimisiin voi osallistua enintään 10 henkilöä, hautajaisiin läheisimmät omaiset (noin 10 hlöä). Kastejuhla ja muistotilaisuus on mahdollista pitää seurakunnan tiloissa enintään kymmenelle.

Diakoniapäivystyksen numero on p. 050 573 6277. Tähän puhelinnumeroon voit myös jättää soittopyynnön milloin vain.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: ”Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.” Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta. Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen. (Ps. 91: 1–4, 11,12)

Kirkkoherra Hans Tuominen