Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia

 

Valoisa ilta

Pe 24.5. klo 19 Länsimäen kirkossa Hannu Holman lauluoppilaiden kevätkonsertti. Säestäjinä Anni Holma ja Heini Lehto . Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

 

Kuusijärvi-kirkko ja yhteislaulutilaisuus

Su 26.5. Kuusijärven ulkoilualueella lauletaan Suvilinnun lauluja Riikka-kanttorin ja bändin säestyksellä. Yhteislaulutilaisuus alkaa klo 11.30 ja Kuusijärvi-kirkko klo 12. Yhteiskuljetus Länsimäen ja Hakunilan kirkoilta bussilla.

Kesäillassa soi sello ja laulu

Ke 12.6. klo 18 Hakunilan kirkossa Seeli Toivio, sello ja laulu sekä Riikka Jäntti, piano ja urut. Oskar Merikantoa, J. S. Bachia ja Järnefeltiä. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 euroa.

 

 

kuoronuotti
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa