Kevään ja kesän 2020 tapahtumia

 

Kynttilänpäivän perhemessu

Su 2.2. klo 15 Länsimäen kirkossa Iloa ja riemua, laulua ja hiljentymistä perheen pienimpien ja samalla suurimpien kanssa. Tule mukaan!

Musiikkiviikon Muskarikonsertti

Pe 6.3. klo 10 Länsimäen kirkossa muskarikonsertti alle kouluikäisille. Riikka Jäntti (laulu ja juonto), Joonas Kasurinen (piano ja laulu). Vapaa pääsy.

Muskarikirkkohetket

Pe 13.3. klo 9.30 ja klo 10.15 alkavat muskarikirkkohetket Länsimäen kirkossa. Eveliina-pappi ja Riikka-kanttori. Ehtoollinen.

Virvon, varvon

La 4.4. klo 14-16 Hakunilan kirkolla koristellaan yhdessä virpomisoksia, syödään pientä välipalaa ja klo 15.30 alkavassa virpomiskirkkohetkessä siunataan oksat. Mukana myös Kuunloiste-lapsikuoro.

Pääsiäisen Mukulamessu

Ma 13.4. klo 15 Länsimäen kirkossa "Pääsiäinen jatkua saa". Iloista musiikkia, pääsiäisen tapahtumia raamatusta, ehtoollinen ja rukousjakso, jossa tekemistä eri ikäisille sekä pääsiäismunien etsimistä ympäri kirkkoa ja herkuttelua.

Pikkuväen kevätjuhla

Ke 27.5. aamupäivällä Hakunilan kirkolla puuhaa, kirkkohetki ja lounas

Perheiden grilli-ilta

To 4.6. 17-19 Kolohongan ostoskeskuksen pihalla paistetaan makkaraa ja touhua on monenlaista, mm. saippuakuplia, keppihevoset, pihaliidut

Kartanon puistoseikkailu

To 11.6. Håkansbölen kartanon piha-alueella seikkaillaan aamupäivällä. Alle kouluikäisille yhdessä aikuisen kanssa ja alakouluikäisille. Päivään sisältyy edullinen keittolounas kahvila Ruunassa.

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.