Päiväkerho on lapsen oma paikka (Syksyn haku käynnissä)

Seurakunnan päiväkerho on lapsen oma paikka. Lastenohjaajat ovat lasta varten. He haluavat tukea lapsen kasvua ja oppimista. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä.

Päiväkerho on n. 3-6-vuotiaille. Päiväkerhon toiminta painottuu ryhmässä tekemiseen ja olemiseen, leikkiin, kädentöihin, liikkumiseen, musiikkiin ja monipuolisiin hiljentymishetkiin. Kerho kestää 2,5 tuntia kerrallaan ja kerho on maksuton.


Päiväkerhossa lapsi saa vertaistukea ja kokee yhteenkuuluvuutta ikätovereihinsa. Hiljaisuus, kauneus ja pyhyys hoitavat lasta. Ihmettelylle ja elämän pohdinnoille on aikaa toisten lasten ja aikuisten seurassa. Lastenohjaaja kunnioittaa lapsen hengellistä herkkyyttä.
Päiväkerhossa toimitaan lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa. Kerhossa mukana myös kerhomummo.

Kerhoihin voi ilmoittautua Birgitalle 050 523 4051 tai kirkkoherranvirastossa puhelimitse, p. 09 830 6500/virasto, Hakunilantie 48 (avoinna ma-to klo 9-16).

Päiväkerho kokoontuu Hakunilan kirkolla. Tiedustelut päiväkerhoista ja vapaista paikoista Birgitalta. Paikkaa voi kysyä ja mukaan tulla myös kesken kauden. Syksyn haku nyt käynnissä, aloitus alustavasti syyskuussa 1.9.

Päiväkerho syksyllä 2020

Päiväkerho kokoontuu Hakunilan kirkolla tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11.30. 

 

Taikahiekkaa päiväkerhossa
Taikahiekkaa päiväkerhossa
varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina