Walk in – terapia


Walk in -terapia on päättynyt tältä keväältä. Syyskauden aloituksesta tiedotetaan täällä sekä somekanavissamme. Facebook: Rekolan seurakunta Instagram: Rekolan srk

 

  • Päivystysaika: tiistaisin klo 16–19 (talvilomalla ei päivystystä, vk 8)
  • Paikka: Rekolan kirkko, Kustaantie 22 , B–ovi (soita ovikelloa)
  • Kenelle: 16–30-vuotiaille


Walk in – terapiassa päivystää aina kerralla kolme henkilöä, joista kaksi pitää lyhytterapiavastaanottoa erillisissä huoneissa. Odotusaulassa toimii yksi henkilö, joka vastaanottaa ja neuvoo tulijoita. Walk in –terapiaan voi joutua odottamaan hetken omaa vuoroa, kävijämäärä voi vaihdella, koska kyseessä on päivystys.


Päivystys jatkuu toukokuuhun 2022 saakka, juhlapyhät huomioiden.

Walk in –terapiaan voi tulla ilman lähetettä ja se on ilmaista.


Lisätietoa

Walk in –terapia on ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.

Ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta voi olla apua esimerkiksi kriisin, erilaisten haasteiden sekä tunne–elämän kiemuroiden keskellä. Voit itse valita mistä haluat puhua terapiakerralla. Walk in –terapian lähtökohtana on se, että jo yksi kerta voi auttaa.


Walk in –terapia on kertaluonteista, mutta päivystykseen voi tulla tarvittaessa uudestaan.

Rekolan kirkolla Walk in –terapiassa päivystää vuoroviikoin viisi lyhytterapeuttiopiskelijaa, päivystyksessä paikalla on aina kolme henkilöä.


Walk in –terapia on saanut alkunsa Tampereen vanhalta kirkolta ja nyt toimintamalli on levinnyt mm. Helsinkiin ja Keravalle sekä nyt myös Vantaalle Rekolan kirkolle.

 

Yhteyshenkilö erityisnuorisotyönohjaaja Sanna Tirkkonen

walk in terapia logo

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
myös WhatsApp
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa erityisnuorisotyönohjaajana. Olen itse kotoisin Havukoskelta ja olen ollut Rekolan seurakunnan toiminnassa mukana päiväkerholaisesta saakka ja nyt siis viimeiset 10 vuotta työntekijänä. Alue on minulle siis hyvin tuttu ja seurakunta erityisen tärkeä juurieni vuoksi.

Autan nuoria (noin 13-18 vuotta) elämän erilaisissa ongelmatilanteissa ja haasteissa, toimin heille tukihenkilönä ja kriisiapuna. Lisäksi teen mm. koulupäivystyksiä viikottain, ryhmäytyksiä, verkostoyhteistyötä, katupartiointia, rippikoulutyötä sekä koulutan isosia. Näiden työmuotojen kautta alueen nuoret ja yhteistyökumppanit ovat minulle hyvin tuttuja.

Mottoni on " Niin kauan kuin on elämää, on toivoa". Asioille voi aina tehdä jotain. Ole rohkeasti yhteydessä!