Projektikuorot ja -musiikkiryhmät

 

Korson seurakunnassa kootaan projektiluontoisia laulu- ja soittoryhmiä ja kuoroja pitkin vuotta eri tilaisuuksiin. Projekteja toteutetaan seurakuntalaisten toiveita ja ideoita kuunnellen, musiikkityön ja seurakunnan toiminnan kokonaisuus huomioon ottaen. Jos sinulla on idea tähän, kerro siitä meille kanttoreille!

Korso-messun musiikkiryhmä

Torstai-iltaisin vietetään kirkossa Korso-messua klo 18.30. Olet tervetullut mukaan oman soittimen ja lauluäänen kanssa, kokoontuminen klo 18 alkaen. Lisätiedot kanttoreilta 050-3107493 airi.saloniemi@evl.fi ja juho.punkeri@evl.fi.

Kaarna

Lauluryhmä Kaarna koostuu diskanttiäänistä ja esiintyy periodiluontoisesti seurakunnan tapahtumissa. Ryhmää johtaa Airi Saloniemi, 050-3107493 (keväällä sijaisena Juho Punkeri 050-5736368). Laulut ovat moniäänisiä ja vaativat stemmalaulutaitoa ja auttavaa nuotinlukutaitoa. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Kaikille avoin kuoro

Kaikille avoin kuoro keskiviikkoisin klo 18-19 kirkkosalissa. Ajankohtaiset kokoontumisajat löytyvät nettisivujen tapahtumakalenterista. Ääniharjoituksia, kehon lämmittelyä ja mukavaa yhdessä laulamista. Vetäjänä kanttori Airi Saloniemi. Ei ilmoittautumis- ja sitoutumisvelvoitetta. Tervetuloa!
Huom! Kaikille avoin kuoro kokoontuu toukokuussa Korsomessun yhteydessä torstaisin klo 17.30-18.30.