Seurakuntasi ja kirkkosi verkossa

Tältä sivulta löydät Korson kirkon virtuaalisen esittelyn ja Kirkonkulma-blogimme.

Vanhan sanonnan mukaan emme voi mennä minnekään, minne Kristus ei olisi jo mennyt edeltä. Siksi seurakunnan työntekijät palvelevat sinua myös verkossa. 

Korson virtuaalikirkko

Tutustu Korson kirkkoon virtuaalisesti! Pääset tutustumaan Korson kirkon tiloihin valitsemalla eri näkymiä. 

Löydät näkymistä myös lisätietoa napsauttamalla kuvakkeita. 

Voit navigoida tiloissa hiiren tai nuolinäppäinten avulla. 

Saata avattua näkymän koko näytön kokoiseksi näkymän oikeasta yläkulmasta.

Vanha ja tuttu uutinen tuo turvaa

25.8.2023, Tuomas Antola

Evankeliumi on vanha mutta hyvä hyvä uutinen.

Yllättikö syyskausi työntekijät?

Sanotaan, että yksi uutisten tärkeä tehtävä on kertoa, että elämä jatkaa kulkuaan. Toivoa siis olisi niin kauan, kuin on edes toivottomia uutisia. 

Onneksi saamme päivittäin sekä hyviä että huonoja uutisia. Kirkossa olemme jakaneet yhtä ja samaa hyvää uutista jo kahden tuhannen vuoden ajan. Sen uutisen mukaisesti ihmisen elämän kokenut ja ylösnoussut Jeesus Kristus, siis Jumala itse, on kanssamme tänäkin päivänä. 

Tämän uutisen äärelle meitä kutsutaan edelleen yhteen. Saamme kokoontua jumalanpalveluksiin, muskareihin, isoskoulutuksiin, senioripiireihin ja moneen muuhun 
yhdessä. 

Saamme jakaa toivoa ja rakkautta niin kauan, kuin elämä jatkaa kulkuaan. Siitä muistuttaa tänäkin syksynä tämä esite,  johon olemme koonneet yhteistä ohjelmaa. Nähdään kirkolla ja kylillä!

Ps. Jakelemme pian koteihin ilmaisjakelun kautta syysesitteen. Siihen olemme koonneet tiedot toiminnasta, jota me työntekijät järjestämme erityisesti täällä kirkolla sinulle ja kaikille muille seurakuntamme jäsenille. Pääset kuitenkin katsomaan esittettä sähköisessä muodossa jo nyt.

Jos olet kieltänyt ilmaisjakelut, voit käydä nappaamassa oman versiosi kirkolta. Ja jos paperiesitteet tuppaavat päätymään suoraan kierrätykseen, niin käy tilaamassa Korson seurakunnan sähköinen uutiskirje! Saat noin kerran kuussa tiedot ajankohtaisista tapahtumista ja kokoontumisista suoraan sähköpostiisi.

Blogi