Pyhäkoulu eli Pyhis

Pyhis on lasten oma jumalanpalvelus. Se on kirkkohetki, jossa lauletaan, luetaan Raamattua, leikitään ja askarrellaan.

Tervetuloa mukaan Pyhäkouluun!

Ensimmäinen kokoontumiskerta on su 18.9 klo 10 ja pyhäkoulunopettajat hakevat lapset kirkon etupenkistä alakerran päiväkerhotilaan.

Pyhäkoululainen saa pyhäkoulunopettajalta oman vihkon, tarrat ja osallistujakortin. Jokaisella kerralla saa myös värityskuvan. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Osallistumisikärajaa ei ole ja toiminta on maksutonta. Pyhäkouluun voi tulla vaikka koko perhe. Alle 4-vuotiaat lapset osallistuvat yhdessä oman aikuisen kanssa. Huoltajat/kummit/isovanhemmat hakevat lapsen takaisin kirkkosaliin ennen ehtoollisen alkamista.


Pyhäkoulunopettajina toimivat seurakuntamme kokeneet vapaaehtoiset.

Pyhäkoulupaika ja -aika

Hämeenkylän kirkko
Auratie 3, sunnuntaina klo 10

 

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Työhöni kuuluu koulujen päivänavauksia, isokoulua ja nuorten avoimia. Lisäksi saan olla mukana seurakuntamme varhaisnuorisotyössä, ja minut usein löytääkin lasten leireiltä ja leirikouluista.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille ja heidän kohtaamista. Seurakunnassa saamme luottaa Jumalan johdatukseen ja yhdessä saada voimaa rukouksesta.