Klubitoiminta on seurakunnan järjestämää, yksityistä iltapäivätoimintaa 1.-3. -luokkalaisille. Koululaisklubi toimii koulujen lukukausien aikana Vapaalan seurakuntakodilla (Ilpolankuja 2). Koululaisklubissa on sinulle paikka!

Koululaisklubi tarjoaa lapsilähtöistä vapaa-ajan toimintaa koulutiensä alussa oleville lapsille. Toimintaa on koulujen työ- ja loma-aikojen mukaisesti koulupäivien jälkeen klo 12-16.

Ryhmään otetaan enintään 25 lasta, ja sitä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Klubitoiminnassa huomioidaan lasten ja perheiden erityistarpeet. Maltillisen ryhmäkoon johdosta jokainen lapsi on mahdollista kohdata yksilöllisesti. Koululaisklubissa lapsi saa viettää rennon ja turvallisen iltapäivän koulupäivän jälkeen. 

Koululaisklubin lapsille tarjotaan päivittäin ravitseva välipala.

Koululaisklubin osallistumismaksu on 150 e/kk. Maksuhuojennusta voi hakea taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatoimistosta.

Klubissa on kuukauden irtisanomisaika. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoita perheenne koululainen mukaan tästä.


 

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi