Usko ei ole tekniikkalaji, mutta tekniikkaa ja sen osaajia tarvitaan, kun viesti lähetetään radioaaltojen matkassa maailmalle. Eeva ja Jari Vähäsarja olivat 1980-90-luvulla lähetystyössä Senegalissa. Vuosien varrella he pohtivat, olisiko heille vielä käyttöä lähetystyössä. Kotipesän tyhjennettyä pääkaupunkiseudulla Jumala osoitti heille uuden osoitteen Itävallasta. Vuonna 2013 Eeva ja Jari lähtivät Sansan kumppanijärjestön TWR:n palvelukseen Itävallan Wieniin.

He tulivat koronan vuoksi Suomeen keväällä 2020 ja jatkoivat työtään kotimaasta käsin. Eeva jäi eläkkeelle Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorin tehtävästä tammikuun lopussa 2021. Hänen seuraajanaan jatkaa Miia da Silva. Jari jatkaa toistaiseksi työtään Suomesta käsin.

Tekniikka medialähetyksessä

LVI-insinööriksi sekä radio- ja tietoliikennetekniikan diplomi-insinööriksi kouluttautunut Jari Vähäsarja työskenteli useita vuosia TWR:n Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueen teknisellä osastolla. Syksyllä 2019 hän siirtyi OM EastLinkki avautuu uudessa välilehdessä -lähetysjärjestön palvelukseen. Hänen nykyinen työnsä liittyy projektien hallintaan sekä digitaalisen median kehitykseen ja koulutukseen.