Aikuistyö kevät 2022

 

LUE RAAMATTU LÄPI - PROJEKTI

Lue Raamattu läpi -projektissa noudatetaan lukuohjelmaa, joka alkaa 6.4.2021 ja jatkuu ohjelman mukaan v. 2023 huhtikuuhun.

Ilmoittaudu mukaan! Osallistuneiden kesken arvotaan urakan päätteeksi erittäin hieno palkinto. Ilmoittautua voit joko osallistumalla facebook-tapahtumaan tai lähettämällä yhteystietosi seurakunnan sähköpostiin hameenkylan.seurakunta@evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 098306450. 

Keväällä 2022 ohjelma jatkuu asiantuntijaluentojen osalta näin: 

  • 23.1. prof. Antti Laato luennoi Jesajan kirjasta (luento julkaistaan seurakunnan youtube - kanavalla)
  • 20.2. prof. Antti Laato luennoi Jeremian ja Hesekielin kirjoista (luento julkaistaan seurakunnan youtube -kanavalla)
  • 27.3. prof. Antti Laato luennoi "pienistä profeetoista" (luento julkaistaan seurakunnan youtube-kanavalla)
  • 24.4. n. klo 11.30 (messun jälkeen) Johdanto luento Uuteen testamenttiin.
  • 22.5 n. klo 11.30 (messun jälkeen) luento Matteuksen evankeliumista. TT, Eero Junkkaala.

Kerran kuussa järjestetään Usko- ja oppi –raamattuilta, jossa keskustellaan lukukokemuksesta. Keskustelemassa ovat Jarkko Vähäsarja ja Matti Hyry. Keskusteluissa on mukana myös vieraita ja elävää musiikkia.

 

Kevään 2022 usko ja oppi-illat striimattuna kirkolta klo 18 seuraavina päivinä:

  • 20.1. Jesajan kirja
  • 17.2. Jeremia ja Hesekiel
  • 24.3. "Pienet profeetat"
  • 21.4. Johdanto Uuten Testamenttiin.
  • 19.5. Matteuksen evankeliumi.

Iltoja voit seurata suorana Hämeenkylän seurakunnan suoratoistopalvelusta ”kuuntele kirkosta” kohdasta.

HUOM! Pipliaseuran "Päivän eväät" - Lukuohjelma on suunniteltu yhdeksi vuodeksi, mutta me luemme sen kahdessa vuodessa! Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisenä vuotena luemme vain "aamuosiot" ja seuraavana vuotena illan osiot. Näin tulee luettua ensin Vanha testamentti ja sen jälkeen Uusi. Lukuohjelma etenee järjestyksessä, mutta psalmit ovat ripoteltu ympäri ensimmäistä vuotta. Lukuohjelma löytyy "Lue Raamattu läpi - projekti" -palkista ja facebookista tai voit ladata sen helposti myös pipliaseuran nettisivuilta hakusanalla "Päivän eväät". Voit myös hakea sellaisen kirkolta tai pyytää, että lähetämme sen sinulle postissa. 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.

  

 

 

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.