Ajanvaraus ja vastaanotot

Vantaan seurakuntien perheneuvontaan voit tulla yksin, yhdessä puolison kanssa tai perheenä. Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa keskusteluapua parisuhteen, perheen tai oman elämän kysymyksiin.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja ne on tarkoitettu vantaalaisille. Usein keskustelu ulkopuolisen, luotettavan ja ammattitaitoisen ihmisen kanssa auttaa eteenpäin. Työntekijät ovat alan erityiskoulutuksen saaneita.

Varaa aika p. 09 830 6330

Päivystys ma, ke - pe klo 9 - 11, ti klo 14 - 17

Päivystysaikojen ulkopuolella voit lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella. Otamme sinuun puhelimitse yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Ajanvarauksen yhteydenottolomake

Keskustelut perheneuvojien kanssa toteutetaan toistaiseksi poikkeusolojen aikana etäyhteyden välityksellä (Teamsin tai puhelimen kautta)

Perheneuvonnan chat palvelee arkisin klo 9-15 tällä sivulla.

Jos kaipaat apua perhe-elämän tai parisuhteen kysymyksissä, ethän jää yksin. Tule keskustelemaan anonyymisti perheneuvonnan työntekijän kanssa. Palvelussa voit myös kätevästi laittaa soittopyynnön perheneuvonnan ajanvaraukseen. Chat on auki tavallisesti arkisin klo 9-15. Jos chat ei ole avoinna, voit jättää yhteydenottopyynnön ja soitamme sinulle.

 

Tikkurilan toimisto
Vernissakatu 4, 2. krs
PL 56, 01301 Vantaa

Myyrmäen toimisto
Pudasrinne 4 H 97
01600 Vantaa