Seniorit

Vantaankosken seurakunta järjestää jumalanpalveluselämän lisäksi monenlaista toimintaa, johon olet tervetullut! Erityisesti senioreille on tarjolla päivisin kokoontuvia kerhoja, retki kerran kaudessa sekä muita, vaihtuvia tapahtumia. Kerhojen ohjelmassa on muun muassa hartaushetkiä, alustuksia ja keskustelua, seurakunnan työntekijöiden vierailuja sekä yhdessäoloa kahvikupin äärellä. Seniorikerhojen lisäksi olet tervetullut osallistumaan muihin aikuisten piireihin, jotka löytyvät valikon "Aikuiset" alta - tarjolla on esimerkiksi raamattupiirejä, kirjoitus- ja lukupiiri sekä miesten saunapiiri.

SENIORIKERHOT

Syksyn 2018 seniorikerhot alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla (viikko 36) ja kokoontuvat joka viikko. Kauden viimeiset kerhot ovat marraskuun lopulla, viikolla 48.

Seutulan kappeli, Solbackantie 6
Tiistai klo 12.30–14

Kivistön kirkko, Laavatie 2
keskiviikko 12.30-14

Kaivosristi, Kaivosvoudintie 3
keskiviikko klo 10–11.30

Martinristi, Martinpolku 2 C 
torstai klo 13–14.30

Myyrmäen kirkko, seurakuntasali, Uomatie 1 (Louhela)
torstai klo 13.30–15

 

 

Seutulan seniorikerholaisten yhteinen jumppahetki.
Aikuistyön sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen Susanna Monni, alanvaihtaja, joka on opiskellut teologiaa aikuisena. Aiemmin olen tehnyt töitä kestävä kehitys- ja yritysvastuuasioiden parissa.  

Kestävä kehitys ja hengellisyys eivät ole mielestäni kaukana toisistaan: molemmissa pyritään rakentamaan parempaa maailmaa ja luomaan toivoa tulevasta.

Sydäntäni lähellä on yhdessä tekeminen: haluan olla mahdollistaja ja tarvittaessa sparraaja. Autan Vantaankosken seurakunnassa vapaaehtoisia aikuistyön sihteerin toimesta käsin.