Musiikkitoiminta

Muskari

Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat perhemuskariin vanhemman kanssa. 3–6-vuotiaiden muskariin lapset voivat osallistua myös ilman vanhempaa. Muskarissa lauletaan tuttuja lastenlauluja ja hengellisiä lauluja. Kahvitarjoilu.

Keväällä  2018 Muskarit kokoontuvat ensimmäisen kerran viikolla 3. Koulujen talvilomalla (vko 8) ja hiljaisella viikolla (vko 13) ei järjestetä muskareita.

 

Muskarit kevätkaudella 2018

Muskarit kokoontuvat Myyrmäen kirkolla os. Uomatie 1 ja Kivistön kirkolla os. Laavatie 2, taidetalo Toteemissa os. Myyrmäentie 6 (Myyrmäenraitin kävelykatu) Martinlaakson uudessa kerhotilassa Martinristissä os. Martinpolku 2 C sekä Kaivosristin toimipisteessä os. Kaivosvoudintie 3.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Ritva-Leena Tuuli 050 358 9217,

ritva-leena.tuuli@evl.fi. 

 

Muskariryhmät

Perhemuskari     Taidetalo Toteemi ma klo 14.30-16.00

Muskari 3–6-vuotiaille Taidetalo Toteemi ma klo 17.30-19.00

Perhemuskari     Myyrmäen kirkko ti klo 9.30–11.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko  to klo 9.30-11.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko ke klo 15.00-17.00

Perhemuskari     Martinristi to klo 15.00-17.00  UUSI!

Perhemuskari     Kaivosristi pe klo 9.30-11.00

Vapaita paikkoja voit toimintavuoden kuluessa kysyä Ritva-Leenalta.  Hinta on 60 €/ perhe/ kausi. Perhepäivähoitajille muskari on maksuton. Muskariin voi hakea vapaapaikkaa taloudellisin perustein.

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Tervetuloa myös uudet laulajat!

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa hengellisiä- ja tavallisia lastenlauluja.  Kuorolaiset esiintyvät säännöllisesti seurakunnan eri tilaisuuksissa. Harjoituspaikkana on Kivistön kirkko.  Kokoontumiset keskiviikkoisin 17.15.-18.15. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton.

 

 

 

 

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja (virkavapaalla, sijaisena Johanna Jansik)
Vantaankosken seurakunta
Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.