Musiikkitoiminta

MUSKARI

 

Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat perhemuskariin vanhemman kanssa. (3–6-vuotiaiden muskariin lapset voivat osallistua myös ilman vanhempaa.) Muskarissa lauletaan tuttuja lastenlauluja ja hengellisiä lauluja. Kahvitarjoilu.

 

SYKSY 2018

Syksyllä  2018 Muskarit kokoontuvat 15 kertaa viikoilla 33 - 48. Syyslomaviikolla 42 muskarit eivät kokoonnu. Mikäli oma muskari jää jonkin pyhäpäivän alle, sen voi käydä korvaamassa missä tahansa muussa muskarissa.

Muskari maksaa 60 euroa kaudelta ( eli 4 euroa kerralta). Vapaita paikkoja voi kysyä myös kesken kauden, jolloin maksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Maksuun voi hakea vapautusta/ alennusta taloudellisin perustein. Perhepäivähoitajille muskari on maksuton.

TIEDUSTELUT                                                                                                                                     

Ritva-Leena Tuuli                                                                                                                    050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi. 

 

MUSKARIT SYYSKAUDELLA 2018

Muskarit kokoontuvat Myyrmäen kirkolla os. Uomatie 1 ja Kivistön kirkolla os. Laavatie 2, taidetalo Toteemissa os. Myyrmäentie 6 (Myyrmäenraitin kävelykatu) Martinlaakson uudessa kerhotilassa Martinristissä os. Martinpolku 2 C sekä Kaivosristin toimipisteessä os. Kaivosvoudintie 3.

 

MUSKARIRYHMÄT

Perhemuskari     Taidetalo Toteemi ma klo 15.00-16.30

Muskari 3–6-vuotiaille Taidetalo Toteemi ma klo 17.30-19.00

Perhemuskari     Myyrmäen kirkko ti klo 9.30–11.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko  to klo 9.30-11.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko ke klo 15.00-17.00

Perhemuskari     Martinristi to klo 15.00-17.00  UUSI!

Perhemuskari     Kaivosristi pe klo 9.30-11.00
 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Tervetuloa myös uudet laulajat!

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa hengellisiä- ja tavallisia lastenlauluja.  Kuorolaiset esiintyvät säännöllisesti seurakunnan eri tilaisuuksissa. Harjoituspaikkana on Kivistön kirkko.  Kokoontumiset keskiviikkoisin 17.15.-18.15. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton.

 

 

 

 

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.