Lapset ja perheet

Teemme työtä lasten ja perheiden hyväksi. Monipuolisessa toiminnassamme tarjoamme hyvän elämän eväitä. Jokainen meistä saa kasvaa omana itsenään ja lähimmäisenä. Yhdessä tekeminen ja oleminen tutustuttaa meitä toisiimme ja tuntuu hyvältä.

Pikkulasten päiväkerhot, koululaisten iltapäiväkerhot, vanhemmille suunnatut perhekerhot mukaan lukien monipuolinen muskari - ja pyhäkoulutoiminta, tarjoavat lapsille ja vanhemmille yhdessä tekemisen, olemisen ja ihmettelyn mahdollisuuden.

Rikas jumalanpalvelus- ja hartauselämä tavoittaa pieniä ja isoja ihmisiä arjen viikottaisessa kerhotoiminnassa, niin kirkoissamme kuin myös nettisivuillammekin. Tarjoamme lapsille ja vanhemmille yhdessä tekemisen, kokemisen ja hiljentymisen mahdollisuuden.

 

 

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Vantaankosken seurakunta
Pappi
Vantaankosken seurakunta

Varhaiskasvatus- ja perhetyö

Olen toiminut pappina Vantaankoskella vuodesta 2012 lähtien.


Papin työssä koen että parasta on ihmisten kohtaaminen ja se kun pääsee jakamaan ihmisten elämän tärkeitä hetkiä tai kulkemaan rinnalla vaikeina aikoina. Pappina onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tavata erilaisia ihmisiä kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Kirkollisissa toimituksissa on mielestäni erityisen tärkeää yhteinen suunnittelu.


Olen itse syntyperäinen helsinkiläinen. Omaan perheeseeni kuuluu puolisoni sekä pieni poika. Harrastuksista lähellä sydäntäni ovat musiikki, elokuvat, kirjallisuus, liikunta sekä hyvä ruoka.


Kuulemani mukaan olen luonteeltani rento, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta