Kirkon lenkki

Kirkon lenkki on iloinen liikuntatapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Myyrmäessä lauantaina 28.4.2018.

Reitti

Kahden kilometrin mittaista lenkkiä voi jokainen osallistuja kiertää itselleen sopivan määrän juosten tai kävellen.

Reitti lähtee Myyrmäen kirkon pihalta, kiertää kirkon ja tekee lenkin Viherpuistossa Myyrmäen ja Martinlaakson välillä. Liikuntatapahtumassa kerätään varoja nälän ja köyhyyden vastaiseen työhön Suomessa ja maailman kriisialueilla.

 

Startti klo 12

Kirkon lenkin startti on klo 12 Myyrmäen kirkolla (Uomatie 1, Vantaa). Tapahtuma-aika on klo 12–14.

 

Osallitumismaksu

Kirkon lenkin osallistumismaksu on 20 euroa aikuista ja 10 euroa alle 18-vuotiailta. Hintaan sisältyy t-paita, makkara, mehu ja huolto. Alle 12-vuotiaat lapset osallistuvat ilmaiseksi.

Osallistumismaksun voi maksaa tilille FI14 1596 3000 0377 56. Kirjoita viestikenttään: Kirkon Lenkki/ osallistujan nimi. Ota tosite maksusta mukaan tapahtumaan ja näytä se ilmoittautumispisteessä.

Myös käteismaksu paikan päällä onnistuu.

 
Haasta suorituksellesi tukijoita!

Osallistujat voivat haastaa tukijoita sponsoroimaan liikkumistaan. Haasteen voi laittaa käyntiin esimerkiksi Facebookissa. Näin voi kerätä vaikkapa osallistumismaksun lisäksi ekstraa hyvään tarkoitukseen. Esimerkiksi osallistuja lupaa juosta kilometrin jokaista lahjoitettua 10 euroa kohden. Haastelahjoitukset voi ohjata edellä mainitulle tilille, viestiksi Kirkon lenkin haaste ja lenkille osallistuvan tuettavan henkilön nimi.

 

Kirkon lenkki 2018 Facebookissa