Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.
Matt.28: 18-20

Nimikkolähettimme, "etätyöntekijämme" maailmalla

Ensimmäisten  lähetystyöntekijöiden esimerkkiä seuraten, nimikkolähettimme kertovat kirjeitä kirjoittamalla työn ja oman elämän arjesta sekä ihmisistä ja asioista joiden puolesta rukoilla.  

 

Riikka Halme-Berneking kertoo työstään raamatunkäännöstyön konsulttina Angolassa Suomen Lähetysseuran lähettämänä.

Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomela kertovat työstään Angolassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Eeva-Liisa työskentelee kirkollisen työn koordinaattorina ja Rauno kirkon hallinnollisissa tehtävissä.

Saara ja Tomas Bengtsson kertovat viime syksyn ja vuoden alun kuulumisia paikallisseurakuntien toiminnan tukemisesta sekä työskentelemisestä kehitysyhteistyöprojekteissa Bangladeshissa Lähetysyhdistys Kylväjän lähettäminä. 

Daniel Tegene työskentelee Etiopiassa Suomen Lähetysseuran lähettämänä kehitysyhteistyöprojektissa.

Mirjami Uusitalo kertoo työtehtävistä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen lähettämänä konsulttina raamatunkäännöstyössä Etiopiassa.

Francis Borchardt kirjoittaa työstään Suomen Lähetysseuran lähettämänä Hongkongissa. Francis toimii teologian opettajana Hongkongin luterilaisella seminaarilla. Perhe on mukana HongKongissa.

 

Jos haluat näitä kirjeitä sähköpostiisi, pyyda yhteystietosi lisäämistä sähköiselle postituslistalle.
Lähetä viestisi kansainvälisyys ja lähetystyön sihteerille
virpi.paulanto ( at ) evl.fi

 

Yhteistyökumppanimme,
kirkon lähetysjärjestöt

Suomen Lähetysseura
Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Lähetysyhdistys Kylväjä
Medialähetys Sanansaattajat
Suomen Pipliaseura

 

YouTube-video